.
Κατηγορία Polaris
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 13:49

Polaris E-Ranger - Έρχεται στα τέλη του 2021!

H Polaris έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser-video για το επερχόμενο ηλεκτρικό Ranger μοντέλο της, που θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2021!

Όπως σας είχαμε γράψει πρόσφατα, η αμερικάνικη Polaris σχεδιάζει να παρουσιάσει ηλεκτρικά οχήματα σε όλες τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, ενώ τώρα έχουμε το πρώτο βίντεο για τετράτροχο ηλεκτρικό Ranger.

Για την ώρα η αμερικάνικη φίρμα διαθέτει μόνο ένα ηλεκτρικό Utility 4τροχο, το Ranger EV που όμως είναι ξεπερασμένο τεχνολογικά, διαθέτοντας κινητήρα 30hp, μπαταρία μολύβδου και ζυγίζοντας 799 κιλά.

Όμως η εξαγορά της Brammo και η συμφωνία με τη Zero δίνουν στην εταιρεία ένα πολύ καλό know-how σε ηλεκτρικά δίκυκλα και κινητήρες.

Κι όπως βλέπουμε στο βίντεο, η Polaris δείχνει τη Zero δίπλα στο Ranger, κάνοντας λόγο για προηγμένη τεχνολογία στο νέο ηλεκτρικό Ranger.

Αν για παράδειγμα οι Αμερικανοί χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρικό κινητήρα των Zero SR/F, μιλάμε για 110 hp και 19,4 kgm ροπής, ενώ δεν θα ήταν απίθανο να δούμε και έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, ειδικά για το νέο ηλεκτρικό Ranger.

Η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο του 2021, οπότε κάντε λίγη υπομονή ακόμα, και σκεφθείτε και τις επόμενες ηλεκτρικές κινήσεις της Polaris.

Θα δούμε ηλεκτρικό Slingshot; Θα δούμε και ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, μέσω της θυγατρικής Indian; Ο εξηλεκτρισμός των εταιρειών έχει ήδη αρχίσει!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon