.
Κατηγορία Moto Morini
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:33

EICMA – Moto Morini Super Scrambler

Mετά από την ανανέωση του 2018 στο “απλό” Scrambler 1200, τώρα η Moto Morini παρουσιάζει την έκδοση Super Scrambler, εμπλουτίζοντας την γκάμα της με ένα μοντέλο που ανεβάζει τον πήχη ψηλά, σε αυτή την πολυπληθή κατηγορία.

Η Moto Morini τονίζει την ιταλική καταγωγή του μοντέλου, αναφέροντας ότι η συναρμολόγηση του γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρείας έξω από την Παβία, ενώ τα περισσότερα από τα περιφεριακά και τα επί μέρους τμήματα του, είναι επίσης κατασκευασμένα στην Ιταλία.

Ο κινητήρας του μοντέλου είναι ο γνωστός V2 Bialblero 1200 Costa Corta, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους, μια σημαντική αύξηση στην ιπποδύναμη σε σχέση με το Scrambler 1200. Oι τροχοί είναι διαμέτρου 17 ιντσών μπροστά και πίσω, ακτινωτοί και φέρουν Pirelli Scorpion Rally STR ελαστικά με αρκετό “τακούνι”.

Μπροστά, ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και δύο δίσκοι 320 χλστ. με τετραπίστονες, ακτινικής έδρασης δαγκάνες της brembo δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα. Από τεχνολογία και καλούδια, το Super Scrambler είναι “μετρημένο”. Έχουμε λοιπόν ABS 9.1 της Bosch με δυνατότητα απενεργοποίησης στον πίσω τροχό, Full LED φώτα, προβολές με DRL λειτουργία και μια ψηφιακή, 5 ιντσών οθόνη.

Αυτό ήταν όλο, traction, riding modes κτλ-κτλ δεν έχει, καθώς το μοντέλο απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν όσο το δυνατόν πιο ανόθευτη, μοτοσυκλετιστική αίσθηση.

Ακολουθεί gallery φωτογραφιών:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 20:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon