.
Κατηγορία Moto Morini
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:44

Moto Morini X-Cape: Πότε αναμένεται το λανσάρισμα του

To Χ-Cape, το μεσαίο adventure της Moto Morini, προκάλεσε αίσθηση στην EICMA 2019 όπου και παρουσιάστηκε, τον Νοέμβριο που μας πέρασε.

Δυναμική σχεδίαση με δική της, ξεχωριστή ταυτότητα, πολύ αξιόλογα περιφερειακά και μια τάξη κυβισμού που απευθύνεται σε πολύ μεγάλη γκάμα αναβατών.

Οι πληροφορίες για το μοντέλο ωστόσο δεν ήταν πάρα πολλές. Ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος από λευκό χαρτί, μια δικύλινδρη μονάδα στα 650 (649 για την ακρίβεια) κ.εκ,. της οποίας η απόδοση, σύμφωνα με πηγές, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμα επίσημα στοιχεία, αναμένεται κοντά στους 70 ίππους.

Τα περιφερειακά και ο εξοπλισμός της μοτοσυκλέτας εντυπωσιάζουν:

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο με στοιχεία χωροδικτυώματος και στο μπροστινό του μέρος φέρει ένα USD, πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 50 χλστ. και διαδρομής 160 χλστ., το οποίο αναρτά ακτινωτό τροχό 19 ιντσών, με ελαστικό 110/80. Πίσω, ένα  επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ με διαδρομή 135 χλστ., χωρίς μοχλισμό στην έδραση του,  αναρτά τροχό 17 ιντσών, με ελαστικό 150/70-17”.

Σε ότι αφορά στα φρένα, μπροστά το X-Cape εξοπλίζεται με δύο δίσκους 300 χλστ. και πλευστές δαγκάνες της J.Juan, ενώ πίσω φέρει, δίσκο 225 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα της ίδιας εταιρείας. Αν και δεν αναφέρεται, προφανώς η μοτοσυκλέτα θα εξοπλίζεται με ABS, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η προσθήκη κάποιου άλλου ηλεκτρονικού βοηθήματος. Εντύπωση προκαλεί η 7-ιντση έγχρωμη TFT οθόνη, με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, η οποία ανήκει στο standard εξοπλισμό, όπως και τα full LED φώτα και η ρυθμιζόμενη με το ένα χέρι και χωρίς εργαλεία ζελατίνα.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό, γνωρίζουμε ότι η Moto Morini θα διαθέτει θερμαινόμενα grip, πλαϊνές βαλίτσες και προστατευτικά κάγκελα, με την λίστα να αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν η εταιρεία λανσάρει την μοτοσυκλέτα στην αγορά.

Σε ότι αφορά σε αυτό το τελευταίο, επίσημα η Moto Morini αναφέρει ότι το X-Cape θα διατεθεί προς πώληση στο δεύτερο μισό της χρονιάς που διανύουμε, με ορισμένες πιο συγκεκριμένες αλλά ανεπίσημες πληροφορίες, να κάνουν λόγο για τον Σεπτέμβριο του 2020.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 16:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon