.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 12:13

H KTM μεγαλώνει το Super Duke σε 1390

Λίστες ανταλλακτικών συνεργατών της ΚΤΜ σε όλη την Ευρώπη αποκαλύπτουν ένα 1390 Super Duke 2024.

Έχουμε δει πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από νέα Super Duke και Super Duke GT υπό εξέλιξη, αποκαλύπτοντας την πρόθεση της ΚΤΜ να ανανεώσει τις κορυφαίες της γυμνές μοτοσυκλέτες το 2024. Σε όσα έχουμε δει ως τώρα ξεχωρίζουν αλλαγές στο οπτικό κομμάτι, με πρωταγωνιστή έναν νέο προβολέα, ωστόσο δεν είχαμε ξανακούσει ως τώρα κάτι σχετικό με τον κινητήρα.

Ωστόσο εσχάτως αρκετοί Ευρωπαίοι συνεργάτες της ΚΤΜ ενσωμάτωσαν στα online μαγαζιά τους έναν νέο κινητήρα που περιγράφεται ως 1390 SuperDuke 2024 και πωλείται ως εξάρτημα προς περίπου €9,000.

1390superduke1

Όπως μεταδίδει το ιταλικό περιοδικό Motociclismo, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση αρκετά μαγαζιά απέσυραν τις σχετικές καταχωρήσεις, ωστόσο σε αρκετά άλλα παραμένουν με την ένδειξη πως δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, ενώ κάποια δέχονται προπαραγγελίες.

Επισήμως από την ΚΤΜ δεν υπάρχει καμιά σχετική πληροφόρηση, αλλά δεν είναι και απαραίτητη πια εδώ που τα λέμε. Τη μοτοσυκλέτα την έχουμε δει πολλάκις σε δοκιμές στον δρόμο, τώρα έρχεται μια νέα πληροφορία που κουμπώνει μια χαρά σε μια νέα γενιά Super Duke: όχι μόνο εμφάνιση, αλλά και νέος, μεγαλύτερος V2.

1390superduke

Για την ιστορία, ο κωδικός του κινητήρα είναι 089881X και με μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο βγαίνουν ακόμη σύνδεσμοι για καταστήματα του δικτύου ΚΤΜ σε διάφορες χώρες (Αγγλία, Αυστρία, Γερμανία, Τσεχία κ.ά.) που τον έχουν καταχωρημένο με λιανική τιμή στα eshops τους – μάλιστα σε ένα εξ αυτών σε δύο εκδόσεις, 1390 Super Duke (κωδ. 089881X) και 1390 Super Duke CN (κωδ. 089888X), αμφότεροι στην ίδια ακριβώς τιμή και δίχως κάποια περιγραφή των διαφορών τους.

Παρακολουθούμε το θέμα και θα ενημερώσουμε μόλις προκύψουν νέες πληροφορίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Motorrad online / Stefan Baldauf / SB-Medien

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 12:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon