.
Κατηγορία KTM
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 07:50

KTM Super Adventure 2024 – Στο φως «κατασκοπευτικό» του video

Μετά το νέο KTM Super Duke, είναι ήρθε η σειρά του νέου Super Adventure να «συλληφθεί» από.. «κατασκοπευτικούς» φακούς.

Ακολουθώντας λοιπόν παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία με το Super Duke, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες και video (δείτε τα εδώ) του Motorrad προαναγγέλλουν λίφτινγκ και για το Super Adventure, με τον Kiska να τελειώνει την εποχή του χωρισμένου στα δύο φωτιστικού σώματος. Οι τεχνικές αλλαγές δεν φαίνονται στις φωτογραφίες, από την άλλη όμως η ανανέωση είναι εμφανής με τη μορφή των τελείως αλλαγμένων προβολέων, ο ένας πια πάνω στον άλλο.

Θα υπάρχει «τζάμι» στο μπροστινό μέρος του προβολέα; Πιθανώς όχι, οπότε μάλλον το πλύσιμο θα γίνει.. πρόβλημα. Πραγματικά όμως, φαίνεται ότι το νέο «πρόσωπο» της KTM θα παραμείνει ανοιχτό και εδώ, στην «enduro» μορφή των ταξιδιών. Ακόμα, ο αισθητήρας για το ραντάρ απόστασης βρίσκεται ξεχωριστά κάτω από τους προβολείς, ίσως λίγο πιο.. κομψά θα έλεγε κανείς.

Υπενθυμίζουμε πως τον Οκτώβριο του 2022, το νέο KTM Super Duke είχε «πιαστεί» ως πρωτότυπο με παρόμοιο λίφτινγκ, χωρίς να υπήρξαν αξιοσημείωτες τεχνικές αλλαγές ούτε σε αυτό, δίχως να είναι ξεκάθαρο αν θα προστεθούν μερικά κυβικά. Μέχρι στιγμής, για τις εκδόσεις S και R του 1290 Super Adventure, ο V-Twin των 1.301 cc αποδίδει μέγιστη ισχύ 160 ίππων και ροπή σχεδόν 14 κιλών, αριθμοί που φαντάζουν… αρκετοί.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε η KTM θα παρουσιάσει επίσημα τα νέα «πρόσωπα» των μοτοσυκλετών της, κάτι που πιθανότατα θα γίνει το 2024. Αυτό που περιμένουμε είναι τόσο τα Super Adventure, Super Duke όσο και το Super Duke GT να έχουν νέους προβολείς τοποθετημένους τον ένα πάνω από το άλλο. Το αν το η αυστριακή φίρμα θα προσθέσει λίγα κυβικά, λίγους ίππους και Nm ακόμα είναι ασαφές. Ίδωμεν…

Πηγή: Motorrad.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 07:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon