.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 10:22

KTM 250-390 Duke 2024 - «Διέρρευσαν» επίσημες φωτογραφίες τους

Μια ματιά σε επίσημο (?) οπτικό υλικό των νέων μοντέλων, μετά από πολλαπλές ειδήσεις που έφταναν εως το επίπεδο των φημών και των κατασκοπευτικών εικόνων.  

Το ινδικό μέσο Iamabiker.com εξασφαλίζει συχνά-πυκνά, πολύτιμο υλικό από φωτογραφίες για μοτοσυκλέτες που περιμένουμε και, στην προκειμένη περίπτωση, η είδηση αφορά τα KTM 250 Duke και 390 Duke. Είναι πολύ γνωστό πλέον, από όλες τις πλευρές, ότι οι μικρές μοτοσυκλέτες της KTM ετοιμάζονται να ανανεωθούν, με αλλαγές στην εμφάνιση και όχι μόνο και οι εικασίες που προκύπτουν από τις scoop εικόνες είναι αρκετές. Σύμφωνα με το Iamabiker, λοιπόν, αυτή είναι η τελική μορφή των μοντέλων.

Αν αυτές οι εικόνες τελικά αποδειχθεί ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα -τίποτα δεν είναι επίσημο μέχρι την επιβεβαίωση από τις εταιρείες- είναι σαφές ότι τα μοντέλα είναι πιο μοντέρνα στην εμφάνιση τους και δείχνουν, ξανά, μεγαλύτερα σε κυβικά από ότι είναι. Όπως μας έχει συνηθίσει η KTM, οι ομοιότητες μεταξύ των υποτιθέμενων 390 Duke και 250 Duke είναι πάρα πολύ μεγάλες και στην ίδια φιλοσοφία, αναμένεται να κινηθεί και το 125 Duke.

Μηχανικά, έχουμε γράψει πολλά για το τι περιμένουμε για τα μοντέλα, μεταξύ των οποίων μάλιστα είναι και ένας πιθανός υπερκυβισμός του 390, στα 399 κυβικά, από 373 που είναι τώρα. Στον εξοπλισμό, θέλουμε να δούμε αν το Duke θα αποκτήσει Cornering ABS και Traction Control, όπως έχει το RC 390, αλλά και το αν τα συστήματα αυτά θα περάσουν στα μικρότερα μοντέλα.

Φαίνεται πως, παρά το ότι η KTM επιμένει στην δική της, «εκκεντρική» θα έλεγε κανείς, σχεδίαση, τα νέα Duke είναι «εξομαλυμένα» σε ένα βαθμό και ακόμα πιο μοντέρνα σε εμφάνιση. Το φθινόπωρο πλησιάζει, μαζί με αυτό και οι παρουσιάσεις νέων μοντέλων, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα...

 

UPDATE: Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της KTM, η παρουσίαση των Duke 2024 αναμένεται σήμερα, 22 Αυγούστου! Μείνετε συντονισμένοι... 

 

Πηγή: Iamabiker.com Facebook

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon