.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 15:09

KTM 1290 Superduke 2024 - Νέο «κατασκοπευτικό» βίντεο

Το νέο «τέρας» της KTM αλλάζει ριζικά σε εμφάνιση σε σχέση με το τρέχον και, τώρα, αυτό επιβεβαιώνεται και σε βίντεο.

Δεν είναι άγνωστο ότι, ένα από τα μοντέλα που η KTM θα αλλάξει σύντομα -ίσως και το 2024- είναι το 1290 Superduke RR, γνωστό και ως «The Beast» από την εταιρεία του Mattinghofen. Κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου κυκλοφορούν ήδη στον παγκόσμιο, ηλεκτρονικό και μη, τύπο. Τώρα, κυκλοφορεί και ένα βίντεο, που μας δείχνει την νέα μοτοσυκλέτα εν δράσει. Το δημοσίευσαν οι συνάδελφοι μας από το γερμανικό περιοδικό Motorrad και μπορείτε να το δείτε, με ένα κλικ εδώ.

Η νέα KTM 1290 Superduke RR 2024 θα είναι δραστικά διαφοροποιημένη στην εμφάνιση, με τους μάστορες του Design, Kiska, να έχουν γεννήσει μία νέα μορφή για το μοντέλο -εννοείται, και πάλι αρκούντως «εξωγήινη» ώστε να προκαλεί την προσοχή αλλά και... την πόλωση. Ειδοποιός διαφορά, η απουσία εξωτερικών κρυστάλλων στα εμπρός φανάρια, τα οποία πλέον έχουν την μορφή ξεχωριστών LED προβολέων τοποθετημένων μέσα σε μία κατασκευή που τα στηρίζει, αλλά και συμβάλλει στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, θυμίζοντας την μορφή του παλαιού φωτιστικού σώματος.

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, η KTM ΔΕΝ θα ακολουθήσει την μόδα των winglets ή αεροδυναμικών πτερυγίων, στο 1290 Superduke GT, ενώ η τελική μορφή όλων των πλαστικών τμημάτων και καλυμμάτων της μένει να φανεί, εν καιρώ. Πλαίσιο, φρένα, ψαλίδι και τροχοί ίσως δεν έχουν αλλαγές, ενώ το μοντέλο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο τόσο με χειροκίνητα ρυθμιζόμενες, όσο και με ηλεκτρονικές, ημιενεργητικές αναρτήσεις. Στον κινητήρα, θα δούμε τι θα γίνει, ίσως επεμβάσεις για την μείωση των ρύπων χωρίς απώλεια ισχύος, αν και δεν γίνεται γνωστή καμία μεγάλης έκτασης αλλαγή.

Περιμένουμε και περισσότερα επίσημα, εν αναμονή της παρουσίασης του μοντέλου, που ίσως γίνει εντός του 2023, για το 2024.

 

Πηγή/φωτό: Motorrad/Stefan Baldauf

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 15:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon