.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 08:00

KTM RC 990 – Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες

Μετά την εφαρμογή του στο «υπό κατασκοπεία» 990 Duke, έρχεται η σειρά του LC8c κινητήρα να χρησιμοποιηθεί σε μια ακόμα μοτοσυκλέτα, που φαίνεται πως είναι το RC 990.

Αφού είδαμε λοιπόν τις εικόνες του πρωτότυπου 990 Duke, έρχεται και η σειρά των αντίστοιχων «κατασκοπευτικών» φωτογραφιών του RC 990. Μπορεί δε οι φωτογραφίες του πρώτου να ήταν από την αριστερή πλευρά και του δεύτερου από τη δεξιά, ωστόσο η σύγκριση των δύο σετ φωτογραφιών αποκαλύπτει όχι μόνο το ίδιο ψαλίδι, αλλά και αυτό που φαίνεται να είναι το ίδιο σύστημα εξάτμισης. Αναμένεται επίσης να χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο κάτω από το φέρινγκ.

ktm-rc990_2.jpg

Η διαφορά στην κατηγορία βέβαια κάνει μπαμ, μιας και το RC 990 έρχεται ως συνέχεια των RC8 και RC8 C, με επιρροές και από τη MotoGP μοτοσυκλέτα της KTM, το RC16. Επομένως, η θέση οδήγησης είναι σημαντικά πιο επιθετική από αυτή που είδαμε στο 990 Duke.

ktm-rc990_3.jpg

Οι «φήμες» που αναφέρει το Rideapart που αποτελεί και πηγή του τρέχοντος άρθρου για το RC 990, περιλαμβάνουν προσδοκίες για νούμερα ισχύος κινητήρα που ξεπερνούν τους 140 ίππους, με τη ροπή να είναι ακόμη αδιευκρίνιστη. Ακόμα, ενώ τα προηγούμενα πρωτότυπα του RC 990 έδειχναν πιο ξεκάθαρα τις δαγκάνες Brembo Stylema, αυτά εδώ είναι ελαφρώς.. «μεταμφιεσμένα». Δεν είναι σαφές τι είδους εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε αυτό το τμήμα, αλλά οι προσδοκίες για ισχυρές επιδόσεις παραμένουν υψηλές, όπως πάντα.

ktm-rc990_4.jpg

Τέλος, και ο εμπρός προβολέας είναι επίσης «κρυφός» στο πρωτότυπο RC 990, πολύ περισσότερο έστω από ό,τι φαινόταν στο πρωτότυπο του 990 Duke, με το αίνιγμα του εμπρός μέρους της μοτοσυκλέτας να παραμένει, με μόνα ξεκάθαρα στοιχεία τα αεροδυναμικά winglets.

Κατά τα άλλα, μάλλον δεν θα έπρεπε να περιμένουμε να δούμε ένα RC 990 παραγωγής μέχρι το 2025, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει και το 2024..

Πηγή: Rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon