.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 12:37

KTM RC 390 2024 - Νέες κατασκοπευτικές εικόνες

Στα σκαριά μεγάλη εμφανισιακή αλλαγή αλλά και επανασχεδιασμός σε κινητήρα και πλαίσιο.

Η μεγάλης έκτασης ανανέωση στις μοτοσυκλέτες 125 και 390 κυβικών της KTM, συζητιέται εδώ και πολύ καιρό και οι κατασκοπευτικές εικόνες δίνουν και παίρνουν. Λίγες ώρες μετά από την επανεμφάνιση του αναμενόμενου RC990 – δείτε το άρθρο μας για το μοντέλο εδώ- τώρα ήρθαν στο φως περισσότερες -και σχετικά καλής ποιότητας- φωτογραφίες για το επερχόμενο RC390, μέσω του Motorrad Magazin Αυστρίας.

Ξεκινώντας από έξω προς τα μέρα, η KTM πιθανόν θα αλλάξει πλήρως την εμφάνιση των μοντέλων, ακολουθώντας ακόμα, βέβαια, μια «ριζοσπαστική» προσέγγιση design που ίσως... συνεχίσει να προκαλέι πόλωση. Η νέα σχεδίαση αντιστοιχεί, ωστόσο, στο RC990 που έχουμε δει να δοκιμάζεται στο δρόμο, ενισχύοντας τις φήμες παρουσίασης του μεγάλου μοντέλου, αλλά και ανανέωσης για ολόκληρη την οικογένεια των RC.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι κινητήρες των 125 και 390 κυβικών θα είναι ανασχεδιασμένοι εξολοκλήρου, ενώ θα πάρουν το όνομα LC4c -στα ίχνη του LC8c, όπως ονομάζεται ο δικύλινδρος των 790/890/990 κυβικών. Παράλληλα, ανασχεδιασμένο θα είναι και το πλαίσιο και το ψαλίδι, ενώ εντελώς νέα θα είναι τα περιφερειακά, πιθανόν και το υποπλαίσιο.

Συγκεκριμένες πληροφορίες για τα νέα μοντέλα, θέλουν και τις «αδερφές» εταιρείες της KTM, δηλαδή Husqvarna και GASGAS, να «υιοθετούν» τις νέες μοτοσυκλέτες παρουσιάζοντας τις και υπό το δικό τους brand, μια τακτική που το Pierer Mobility Group ακολουθεί κατά κόρον, τα τελευταία χρόνια.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 13:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon