.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 16:52

KTM και Bajaj εξελίσσουν ηλεκτρικά scooter!

Όπως είχαμε γράψει και το 2019, η KTM και η Bajaj ετοιμάζουν μια σειρά από ηλεκτρικά δίκυκλα, τα οποία θα παράγονται στην Ινδία, και θα περιλαμβάνουν scooter, μοτοποδήλατα και ηλεκτρικά ποδήλατα. Τώρα γνωρίζουμε περισσότερα για τις ιπποδυνάμεις τους, αλλά και για την έναρξη της παραγωγής τους.

Μέσω διαρροών ο ινδικός τύπος έμαθε πως η Pierer Mogility Group και η Bajaj Auto δουλεύουν σε ηλεκτρικά δίκυκλα ιπποδύναμης από 4 hp έως 13,4 hp στα 48V. Η νέα αρχιτεκτονική της σειράς θα είναι modular, με κινητήρες και μπαταρίες να χρησιμοποιούνται σε διάφορα δίκυκλα διαφορετικού design και budget.

Τα ηλεκτρικά αυτά δίκυκλα θα πωλούνται τόσο ως KTM όσο και ως Bajaj, σύμφωνα με την ετήσια αναφορά της Pierer Mobility, ενώ θα προορίζονται τόσο για την ινδική αγορά, όσο και για την παγκόσμια αγορά δικύκλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2022, στο εργοστάσιο της Bajaj στο Pune.

Ο Stefan Pierer, CEO της Pierer Mobility και του KTM AG, απευθυνόμενος στους μετόχους δήλωσε πως “διαφορετικές εκδόσεις ηλεκτρικών scooter θα ξεκινήσουν να παράγονται από το 2022, με τα σήματα τόσο της KTM όσο και της Bajaj”.

Αντίστοιχα, το e-scooter Chetak που παρουσίασε πρόσφατα η Bajaj, αναμένεται να εξαχθεί και στην Ευρώπη, μέσω της ΚΤΜ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 18:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon