.
Κατηγορία KTM
Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 18:25

ΚΤΜ – Σε δοκιμές Super Adventure μοντέλο

 

Είναι αυτή η νέα “T” έκδοση;

 

Μια μοτοσυκλέτα της KTM, που θυμίζει εμφανώς την σειρά των Super Adventure μοντέλων της, φωτογραφήθηκε σε διαδικασία δοκιμών. Με μια προσεκτική ματιά ανακαλύπτει κανείς πολλά κοινά σημεία με το 1290 Super Adventure S, ωστόσο τα πλαϊνά τμήματα του μοντέλου φαίνονται διαφορετικά σχεδιασμένα και η συνολική εντύπωση είναι αυτή ενός μοντέλου με μεγαλύτερο όγκο.

Εντύπωση προκαλεί και η μεγάλη ποδιά, που ενώνεται με τα πλαϊνά τμήματα πλαστικών που κατεβαίνουν από το ρεζερβουάρ, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα ενιαίο fairing. Φυσικά και στο μοντέλο αυτό, υπάρχει ο χαρακτηριστικός και άμεσα αναγνωρίσιμος  προβολέας της KTM, με την “χαρακιά” στην μέση.

Δεδομένου ότι δεν αναμένεται κάποια ανανέωση στην έκδοση S του Super Adventure 1290, μάλλον πρόκειται για το 1290 Super Adventure T, ένα μοντέλο το οποίο δεν υπάρχει πλέον στους καταλόγους της KTM. Όπου “Τ”, σημαίνει Touring εξ ου και τα “φουσκωμένα” πλαστικά και το “πλήρες” fairing.

Περισσότερα στοιχεία προς το παρόν δεν υπάρχουν, λογικά η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί στην EICMA το Νοέμβριο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον θα είναι να δούμε το επίπεδο του τεχνολογικού της εξοπλισμού, αφού το πρώτο T, ήταν πρωτοπόρο σε αυτό τον τομέα, μέσα στα πλαίσια των KTM μοντέλων.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μαϊος 2018 09:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon