.
Κατηγορία KTM
Δευτέρα, 21 Μαϊος 2018 13:27

Η KTM παρουσιάζει τα SX μοντέλα του 2019

 

Εκτενείς επεμβάσεις σε πλαίσιο και κινητήρα

 

Μπορεί η ΚΤΜ να κυριαρχεί στα αγωνιστικά δρώμενα των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του πλανήτη, σαρώνοντας στο Παγκόσμιο ΜΧ, αλλά και στο Αμερικανικό AMA SX, ωστόσο εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχώρησε σε εκτεταμένες βελτιώσεις σε όλα της τα SX μοντέλα.

Για το 2019, όλα τα μοντέλα για ενήλικες αναβάτες χτίζονται γύρω από ένα ανανεωμένο πλαίσιο, το οποίο η ΚΤΜ μας λέει πως συμβάλλει ώστε οι μοτοσυκλέτες της να είναι οι ελαφρύτερες στις κατηγορίες τους.

Το πλαίσιο των SX έχει δεχτεί επεμβάσεις για να γίνει σκληρότερο, ενώ η επανασχεδίασή του εξυπηρετεί την καλύτερη συμπεριφορά μέσα στη στροφή αλλά και στην ευθεία. Το υποπλαίσιο έγινε λίγο μακρύτερο και το τελικό αποτέλεσμα ντύθηκε με φρέσκα κουστούμια που επιτρέπουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον αναβάτη.

Νέα είναι και η σέλα, αλλά και το ρεζερβουάρ καυσίμου, ενώ το επανασχεδιασμένο φιλτροκούτι προστατεύει καλύτερα το φίλτρο από τα στοιχεία της φύσης και βελτιώνει τη ροή αέρα, τόσο στα δίχρονα, όσο και στα τετράχρονα μοντέλα.

Πάμε τώρα στον κινητήρα, όπου οι στοχευμένες αλλαγές περιλαμβάνουν νέο DS συμπλέκτη για τα 250 και 350 SX-F, αλλά και νέα κεφαλή με μικρότερο βάρος για το 450 SX-F.

Όλη τα τετράχρονα μοντέλα έχουν επανασχεδιασμένη μετάδοση και κεντρική διαχείριση της Keihin με σώματα ψεκασμού νέας σχεδίασης.

Τέλος, τα δίχρονα 125, 150 και 250 SX απολαμβάνουν νέο σετάρισμα στα καρμπυρατέρ τους, νέα μετάδοση και συμπλέκτη.

Παράλληλα, η ΚΤΜ παρουσιάζει μια πλήρη σειρά Power Parts, η οποία περιλαμβάνει εξαρτήματα που θα βελτιώσουν και θα προσωποποιήσουν τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά τις μοτοσυκλέτες της σειράς SX.

Φωτογραφίες Studio

Φωτογραφίες Λεπτομερειών

Φωτογραφίες Κίνησης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 15:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΤΜ – Σε δοκιμές Super Adventure μοντέλο Video - KTM SX 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon