.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 09:48

KTM 390 Adventure και 390 “Scrambler”!

 

Δύο νέα μοντέλα σε διαδικασία δοκιμών!

 

Πρόσφατες φωτογραφίες που έδωσε το γερμανικό motorrad στην δημοσιότητα, απεικονίζουν δύο μοτοσυκλέτες της KTM σε διαδικασία δοκιμών, με κοινό τους σημείο, τον μονοκύλινδρο κινητήρα που γνωρίζουμε από τo Duke 390.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο “παραλλαγές” στο ίδιο θέμα, με την έννοια του ότι η βάση (πλαίσιο, αναρτήσεις, κινητήρας και πολλά περιφερειακά) παραμένουν ίδια και απλά αλλάζει η σχεδίαση ώστε να προκύψουν δύο μοντέλα.

ktm 390 scrambler spy

Έτσι λοιπόν βλέπουμε μια έκδοση που δείχνει ότι θα ανήκει στην Adventure κατηγορία, έτοιμη να υποδεχτεί fairing και μια άλλη μοτοσυκλέτα με ψηλό φτερό μπροστά και προβολέα – μάσκα τύπου enduro η οποία θα ανήκει σε... ότι το ονομάσει η KTM κατηγορία.

ktm 390 adv spy

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν θα τα δούμε σύντομα στους δρόμους, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η εξέλιξη τους βρίσκεται σε αρχικό / πρώιμο στάδιο.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 09:48

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon