.
Κατηγορία KTM
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 15:32

ΚΤΜ 790 Adventure – Με διπλό ρεζερβουάρ “αλά 950”

 

Ti γνωρίζουμε με τα μέχρι τώρα στοιχεία 

 

 

Το γερμανικό motorrad είχε δημοσιεύσει ένα σετ “κατασκοπικών” φωτογραφιών του KTM 790 Adventure σε διαδικασία δοκιμών. Η μοτοσυκλέτα φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αρκετά μακρυά από το να χαρακτηριστεί ολοκληρωμένη, ωστόσο συγκριτικά με προηγούμενες φωτογραφίες, βλέπουμε ότι εξέλιξη έχει προχωρήσει.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται, όπως ο μπροστινός προβολέας με την χαρακτηριστική σχεδίαση των διαιρούμενων σωμάτων που αποτελεί και την τελευταία... τάση στην ΚΤΜ, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλούν αυτά τα ογκώδη τμήματα που μοιάζουν με προεκτάσεις του fairing και κατεβαίνουν χαμηλά, πλαισιώνοντας τον κινητήρα δεξιά και αριστερά.

Μάλλον πρόκειται για ρεζερβουάρ καυσίμου, με την KTM να επιλέγει αυτή την χωροταξική διαρρύθμιση, προκειμένου το κέντρο βάρους να κρατηθεί χαμηλά, ενώ παράλληλα, απουσιάς του κύριο όγκου, η θέση οδήγησης να έρθει όσο το δυνατό πιο μπροστά.

Άλλωστε και στο πρώτο 950 το ρεζερβουάρ είχε μια παρόμοια διάταξη, όποτε δεν είναι κάτι άγνωστο / νέο για τους Αυστριακούς.

Το πότε θα παρουσιαστεί το 790 Adventure ακόμα είναι άγνωστο, με την πιο σύντομη χρονική τοποθέτηση βάση φημολογιών, να είναι η άνοιξη του 2018.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon