.
Κατηγορία Indian
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:07

Indian Scout Bobber Twenty 2020

H Indian Motorcycle αποκάλυψε την γκάμα Scout του 2020, στην οποία φιγουράρουν και 2 νέα μοντέλα, το Indian Scout Bobber Twenty 2020 και το Indian Scout 100th Anniversary. Παράλληλα η αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε μια νέα σειρά επίσημων αξεσουάρ για την οικογένεια Scout, αξεσουάρ που περιλαμβάνουν κι ένα φέρινγκ με ζελατίνα, καθώς και ένα ζεύγος σαμάρια.

Αμφότερα τα 2 νέα μοντέλα δημιουργήθηκαν για να τιμήσουν τα 100 χρόνια ιστορίας του μοντέλου Scout, ενός από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα μοτοσυκλέτας της ιστορίας.

Το «Twenty» αποτίει φόρο τιμής στο original Scout του 1920, με περιφερειακά όπως οι ακτινωτές ζάντες και η «αιωρούμενη» σέλα, ενώ το Ape Hanger τιμόνι κάνει το Bobber ακόμα πιο ξεχωριστό.

Στα χρώματα το Scout Bobber Twenty διαθέτει μια μίξη από δόσεις χρωμίου και μαύρου φινιρίσματος, ενώ θα έρχεται σε 3 χρώματα: Thunder Black, Sagebrush Smoke και Burnished Metallic.

Πέρα από τα 2 νέα μοντέλα, η γκάμα των Scout για το 2020 περιλαμβάνει τα Scout, Scout Sixty και Scout Bobber.

Όλα τα μοντέλα Scout του 2020 έχουν δεχθεί αναβαθμίσεις στον τομέα της πέδησης, όπως τα πλευστά δισκόφρενα, οι νέες δαγκάνες και οι νέες τρόμπες, ενώ τα μοντέλα Bobber διαθέτουν νέα ελαστικά Pirelli MT60RS.

Όσον αφορά στα νέα αξεσουάρ, σε αυτά βρίσκουμε ένα Quick Release νέο φέρινγκ με ζελατίνα 5 εκατοστών, με τη δυνατότητα αλλαγής της με μια άλλη 13 ή 18 εκατοστών, και μια σειρά από βαλίτσες και σαμάρια. Επιπλέον, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει διάφορες σέλες, διαφορετικά φινιρίσματα, και διαφορετικά αξεσουάρ (φιμέ ζελατίνες, φιμέ φλας, καθρεφτάκια στα ακρόμπαρα, διαφορετικά τιμόνια και μαρσπιέ, κ.α.).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon