.
Κατηγορία Indian
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 13:16

Jack Daniels Indian Scout Bobber

 

Περιορισμένη έκδοση 177 μοτοσυκλετών

Σε συνεργασία με την Klock Werks Kustom Cycles, η Indian παρουσίασε μια νέα έκδοση του Scout Bobber, με όνομα Scout Bobber Jack Daniels. Η έκδοση σε μαύρη διχρωμία με χρυσές λεπτομέρειες, έχει ως θέμα την ιδιωτική πυροσβεστική υπηρεσία του αποστακτηρίου του Jack Daniels, ενώ θα παραχθεί μόλις σε 177 συλλεκτικά αντίτυπα.

Η παλαιότερη εταιρεία μοτοσυκλετών των Η.Π.Α. συνεργάζεται με το πρώτο αποστακτήριο που πήρε ποτέ άδεια στις Η.Π.Α. για να παρουσιάσουν μια περιορισμένης παραγωγής Indian Scout Bobber, υπό το όνομα του Jack Daniels.

indian jd scout bobber 16

Μόλις 177 αντίτυπα θα παραχθούν από την Jack Daniels Indian Scout Bobber, ένας αριθμός που αποτίει φόρο τιμής στη φράση «Old No. 7» που αναγράφεται στα μπουκάλια του Jack Daniels, φράση που μόνο ο ιδρυτής της φίρμας του Ουίσκι γνώριζε τη σημασία, παίρνοντας το μυστικό στον τάφο του.

indian jd scout bobber 9

Είναι η τρίτη φορά που η Indian συνεργάζεται με την Klock Werks Kustom Cycles για να δημιουργήσει μοτοσυκλέτες με το logo και το ύφος του Jack Daniels, του μοναδικού αποστακτηρίου στον κόσμο με την δική του πυροσβεστική υπηρεσία!

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ Indian & Jack Daniels ήταν το 2016, με τις Jack Daniel’s Limited Edition Indian Springfield & Indian Chief Vintage και συνεχίστηκε με την Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chieftain που ξεπούλησε σε 10 μόλις λεπτά, το 2017.

indian jd scout bobber 13

Αυτή τη φορά, οι μοτοσυκλέτες περιορισμένης παραγωγή αντλούν το θέμα τους ακριβώς από αυτή την πυροσβεστική υπηρεσία, τιμώντας γενικότερα τους πυροσβέστες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Steve Menneto, του προέδρου της Indian Motorcycle.

indian jd scout bobber 4

Οι μοτοσυκλέτες έρχονται σε διχρωμία μαύρου ματ, κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν η Indian, ενώ διαθέτει γραφικά με επίστρωση από χρυσό 24 καρατίων σε ρεζερβουάρ και φτερά!

indian jd scout bobber 15

Ο ίδιος χρυσός συνεχίζει να παίζει τον ρόλο του στο έμβλημα της πυροσβεστικής που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ, και στο logo “Bottles and Throttles Don’t Mix” στο μπροστινό φτερό.

indian jd scout bobber 11

Custom είναι η σέλα, που διαθέτει ραφτό το logo Jack Daniels, custom και τα γκριπ, τα μαρσπιέ και τα ποδωστήρια, με έμπνευση από την «Old No. 7 Brand». 

indian jd scout bobber 12

Κάθε μοτοσυκλέτα είναι αριθμημένη με ειδικό σήμα, με επίστρωση… τι άλλο… χρυσό 24 καρατίων.

Γενικά η μοτοσυκλέτα βγήκε πανέμορφη, με τις χρυσές λεπτομέρειες να είναι αριστοτεχνικά τοποθετημένες πάνω στο μαύρο Scout.

indian jd scout bobber 14

H Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber θα αρχίσει να διατίθεται στις 13 Μαρτίου του 2018.

Οι τιμές στις Η.Π.Α. ξεκινούν από τις 15.999 δολάρια.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Indian Super Scout Indian FTR 1200 - Στην παραγωγή το 2019! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon