.
Κατηγορία Hyosung
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 12:46

Kawasaki Ninja ZX-25R SE 2024 – Δύο νέα χρώματα

Δίχως αλλαγές μετά την αναβάθμιση του 2023 συνεχίζει το μικρό τετρακύλινδρο Ninja, προσθέτοντας δύο νέους χρωματισμούς για την επόμενη χρονιά.

Η Kawasaki ανανέωσε φέτος το ZX-25R με νέα οθόνη TFT, νέα εξάτμιση και LED φλας, ενώ η έκδοση SE που φορά επιπλέον και quick shifter (και ABS που δεν είναι υποχρεωτικό στις περισσότερες ασιατικές αγορές, όπως είναι στην Ε.Ε.) απέκτησε έναν αποκλειστικό κόκκινο χρωματισμό.

Για το 2024 η Kawasaki αποκάλυψε δύο νέα χρώματα για την έκδοση ZX-25R SE, το κόκκινο Candy Persimmon Red και το μπλε Candy Blue.

230703 KAWASAKI Ninja ZX 25R SE 2

Το πρώτο μοιάζει αρκετά με το υπάρχον κόκκινο, με βασική διαφορά τις κίτρινες λεπτομέρειες στα φέρινγκ και τις ρίγες στις ζάντες, ενώ το μπλε με κόκκινες και μαύρες αντιθέσεις είναι εντελώς νέο.

Σε τεχνικό επίπεδο δεν αναμένεται καμιά απολύτως αλλαγή στη μοτοσυκλέτα, τόσο στον κινητήρα όσο και στα υπόλοιπα περιφερειακά της.

230703 KAWASAKI Ninja ZX 25R SE 3

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 12:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon