.
Κατηγορία Hyosung
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 07:13

Hyosung GV 300 R Taming Wind – Κορεάτικο, εκκεντρικό και.. cruiser

Μιας και η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια μοτοσυκλετών Hyosung επιστρέφει στα μέρη μας, ας δούμε ένα νέο μοντέλο που ίσως έρθει και προς τα εδώ.

Γνωστή κυρίως για τα μοντέλα μικρού κυβισμού της που απευθύνονται σε αρχάριους αναβάτες, η Hyosung παρουσίασε για το 2023 ένα νέο μοντέλο που πωλείται προς το παρόν αποκλειστικά στην κινεζική αγορά.

Βασισμένο στο Aquilia 300 λοιπόν, ένα cruiser που πωλείται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, το GV 300 R Taming Wind, είναι μια μοτοσυκλέτα με τολμηρές στυλιστικές αποφάσεις από την πλευρά της Hyosung. Σίγουρα, οι κορεάτες κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως η Kia και η Hyundai, έχουν ασχοληθεί με τις άγριες γωνίες, τις πιο σπορ γραμμές και τον ιδιαίτερο φωτισμό, ώστε η εμφάνιση να είναι φουτουριστική, σπορ και καλαίσθητη.

hyo2.jpg

Η Hyosung πιθανότατα ήλπιζε για το ίδιο αποτέλεσμα με το GV 300 R, με το γερμανικό περιοδικό Motorrad να το χαρακτηρίζει.. «πλαστικό, ρετρό όργιο. Το ρεζερβουάρ καυσίμου του GV 300 R είναι μαζεμένο και σε σχήμα σταγόνας. Στη συνέχεια πλαισιώνεται και στα δύο άκρα με εισαγωγές αέρα που είναι πιο πιθανό να είναι διακοσμητικές παρά λειτουργικές. Το μπροστινό φτερό έχει περίεργο σχήμα, με τα πλαϊνά να εκτείνονται πάνω από τις δαγκάνες των φρένων, κάνοντάς τα να μοιάζουν με αεραγωγούς για την ψύξη των φρένων. Επιπροσθέτως, ο προβολέας είναι αιχμηρός και με γωνίες, ενώ και η εξάτμιση είναι… περίεργη.

hyo3.jpg

Κάτω από την μάλλον αλλόκοτη εμφάνιση του GV 300 R Taming Wind ωστόσο, υπάρχει ένας μικρός V-twin κινητήρας 300 κ.εκ., απόδοσης 30 ίππων. Η μετάδοση στον πίσω τροχό γίνεται μέσω ιμάντα, σαν άλλο.. Harley ή Indian. Στα των αναρτήσεων, έχουμε ένα ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι και το πίσω άκρο, παρόμοιο σε στυλ με ένα bobber, διαθέτει ένα monoshock αμορτισέρ.

hyo4.jpg

Μια έγχρωμη θήκη οργάνων TFT ολοκληρώνει τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, ενώ προς το παρόν, η τιμή για αυτό το περίεργο cruiser δεν έχει καθοριστεί. Ακόμα, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το εάν η μοτοσυκλέτα θα φτάσει ή όχι σε άλλες αγορές όπου η Hyosung είναι παρούσα πέρα από την Κίνα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon