.
Κατηγορία Hyosung
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 10:35

EICMA 2023 - Hyosung Bobber EVO Supreme V-TWIN 125/300

Βελτιωμένη έκδοση του γνωστού GV300S Bobber με ανανεωμένο εξοπλισμό με επίκεντρο την εμφάνιση.

Στο Μιλάνο η Hyosung παρουσίασε μια βελτιωμένη εκδοχή του κλασσικού Bobber, το Bobber EVO Supreme V-TWIN 125cc ABS και V-TWIN 300cc ABS, αμφότερα βασισμένα στα υπάρχοντα μοντέλα της Κορεάτικης εταιρείας. Στην ουσία πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 2021 και τώρα κάνει το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές αγορές.

Αλλαγές στη μηχανική τους βάση δεν έχουμε, με τον δικύλινδρο V με περιεχόμενη γωνία κυλίνδρων 60 μοιρών, χωρητικότητα 296 cc και μέγιστη απόδοση 29 hp στις 8,500 rpm και 2.6 kgm στις 6,500 rpm.

AD4T0007

Οι αναβαθμίσεις στην έκδοση EVO Supreme ξεκινούν από την αλλαγή του μπροστινού με ένα ανεστραμμένο πιρούνι και περιλαμβάνουν ακόμη φως ημέρας LED DRL μπροστά, LED φλας, LCD πίνακα οργάνων, νέο καπάκι φιλτροκουτιού από αλουμίνιο στη δεξιά πλευρά του κινητήρα και ένα ανάλογα επανασχεδιασμένη αλουμινένιο καπάκι στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Το νέο Hyosung Bobber EVO Supreme V-TWIN 125/300 αναμένεται να διατεθεί στην αγορά σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων το εικονιζόμενο κίτρινο, ενώ στην Κορέα έχει εμφανιστεί ακόμη και σε μπλε, μαύρο, κόκκινο και ασημί.

Όσο για το προϋπάρχον κλασσικό και οικονομικότερο Bobber η Hyosung παρουσίασε επιλογές διαμόρφωσης για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη ανάμεσα σε τρεις σέλες (μονόσελο, δίσελο και Touring), πλάτη συνεπιβάτη, σκληρές ή μαλακές βαλίτσες και Cruiser τιμόνι και μαρσπιέ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Ninja ZX-25R SE 2024 – Δύο νέα χρώματα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon