.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 12:25

Honda CBR 300R 2014

 

Παρουσίαστηκε στην Κίνα!

 


 

Το νέο της μοντέλο, CBR 300R παρουσίασε η Honda στην Κίνα, στο International Motorcycle Trade Exhibition που έγινε στην Chongqing. Η αύξηση κυβισμού του CBR 250R ήταν μία αναμενόμενη κίνηση από την Honda μιας και η Kawasaki το έχει ήδη κάνει στο δικό της 250, δημιουργόντας έτσι το ZX300R.
Η Honda, σύμφωνα με τον Seiji Kuraishi, Chief Operating Officer στην Κίνα, δήλωσε πως “η Honda είναι ενθουσιασμένη με την παρουσίαση του CBR300R, ένα μοντέλο το οποίο θα μπει στην παραγωγή σύντομα.”

Το νέο CBR 300R βασίζεται στο CBR 250R και δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον μοντέλο ή θα προσφέρεται ταυτόχρονα. Όμως, οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, το απεικονίζουν πιο κοντά στα supersport και superbike CBR 600RR και CBR 1000RR, παρά στο VFR 1200F, όπως το υπάρχον CBR 250R.

Η παρουσίαση του CBR 300R στην έκθεση της Κίνας είναι μία μεγάλη κίνηση για την Honda, που ετοιμάζει καταστήματα στην Σαγκάη και το Πεκίνο.
Το νέο CBR 300R όμως θα παράγεται στην Ταυλάνδη, όπως και το 250, με αυξημένη χωρητικότητα και ιπποδύναμη, αντίστοιχη των επιπλέον 50 κυβικών.
Αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο σε λίγες μέρες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 12:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda Fury 2014 Honda CB 1300S 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon