.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 12:59

Honda Fury 2014

 

Χρώμα και μέταλλο

 


Όταν η Honda αποφασίζει να ασχοληθεί με μία κατηγορία μοτοσυκλετών, η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει απλά, αλλά εντυπωσιακά. Το Fury, είναι η custom πρότασή της η οποία σε κάνει να την κοιτάς ξανά και ξανά και να αναρωτιέσαι αν έρχεται από την Ιαπωνία.

Ένα μοναδικό στυλ με απαλές γραμμές και μοναδικό χρωματισμό – ειδικά στο λευκό με το κόκκινο πλαίσιο, το οποίο προσφέρεται σε standard έκδοση, ή έκδοση με ABS. Και φυσικά, η Honda διαθέτει πολλά αξεσουάρ για να την βελτιώσει ο αναβάτης όπως επιθυμεί.
Η Fury είναι μία chopper με όλο το νόημα της λέξεως, με V 2 52° κινητήρα χωρητικότητας 1312cc, και μοναδική αίσθηση.
Με μεγάλη διαδρομή μπροστινής ανάρτησης, και μεταξόνιο 1800mm, με μονό δίσκο φρένου 336mm για μπροστά και 296mm για πίσω, χαμηλή σέλα στα 680mm και στενό ρεζερβουάρ τύπου δάκρυ. Οι διπλές εξατμίσεις προσφέρουν εμφάνιση και ήχο, ενώ ο άξονας μετάδοσης βάζει την δική του σύγχρονη πινελιά στην ομαλότητα της απόδοσης.
Η Fury είναι μία από τις πλέον αυθεντικές chopper μοτοσυκλέτες που παρήγαγε ποτέ η Honda, με ατσάλινο πλαίσιο, αλουμινένιο ψαλίδι και μονή ανάρτηση πίσω. Η εικόνα της συμπληρώνεται από τους αλουμινένιους τροχούς, των 21 ιντσών μπροστινό και το 200άρι λάστιχο πίσω.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 13:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο Honda XRV 750 Africa Twin! Honda CBR 300R 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon