.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:09

Honda Hawk 11 - Περισσότερες φωτογραφίες

Η Honda Ιαπωνίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα 2ο teaser video για το επερχόμενο Hawk 11 που θα κάνει το ντεμπούτο του στο σαλόνι της Osaka σε λίγες ημέρες, και σε αυτό μπορέσαμε να διακρίνουμε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Το βίντεο είναι επίτηδες σκοτεινό, και για να πάρουμε μεγαλύτερη λεπτομέρεια χρησιμοποιήσαμε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Το πλαίσιο δείχνει ίδιο με του Africa Twin, όπως ίδιο ήταν και στο NT1100, ενώ ίδιος αναμένεται να είναι και ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρα των 1.084 κ.εκ. με απόδοση 101 hp.

Το πιθανότερο είναι να δούμε το Hawk 11 σε 2 εκδόσεις, μια με manual κιβώτιο και μια με DCT, ενώ στο συγκεκριμένο teaser video βλέπουμε τη μοτοσυκλέτα με “συμβατικό” συμπλέκτη και κιβώτιο.

Στο βίντεο βλέπουμε και 2 περίεργα cafe-racer καθρεφτάκια με τις βάσεις τους να βρίσκονται στο φέρινγκ (πιθανώς με μεταλλικές βάσεις που βιδώνουν από κάτω), ενώ το ανάποδο πιρούνι δείχνει ίδιο ή παρόμοιο με του ΝΤ1100. Αναμένουμε τη μοτοσυκλέτα να φορά τα ίδια φρένα με τις ακτινικές δαγκάνες της Nissin μπροστά.

Φυσικά η λύση της Honda να προικίζει αρκετά μοντέλα της με την ίδια βάση είναι ιδανική για μείωση του κόστους κατασκευής, αν και στη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε, αμφιβάλλουμε αν αυτό θα αντικατοπτρίζεται ιδιαίτερα στην τελική τιμή που θα κληθεί να πληρώσει ο καταναλωτής.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon