.
Κατηγορία Honda
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 18:04

Honda Hawk 11 - Διαρροή επίσημων φωτογραφιών

Μια μέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του Honda Hawk 11, στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας μέσω ενός ενοικιαστή μοτοσυκλετών της ιαπωνικής φίρμας.

Μια μέρα πριν την έναρξη του σαλονιού μοτοσυκλέτας της Osaka, όπου θα παρουσιαστεί το νέο Cafe-Racer μοντέλο της Honda, είχαμε μια διαρροή 2 φωτογραφιών από έναν ενοικιαστή μοτοσυκλετών, που δείχνουν το Hawk 11 από μπροστά και από το πλάι.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο Cafe-Racer μοντέλο, που όπως γνωρίζουμε βασίζεται στα Africa Twin και NT 1100, με τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 1.084 κ.εκ., με απόδοση 102 hp / 7.250 rpm και ροπή 10,6 Kgm / 6.250 rpm.

Η μοτοσυκλέτα θα παρουσιαστεί σε 2 εκδόσεις, που απ' ότι φαίνεται θα διαφέρουν στο κιβώτιο, με την πρώτη να φέρει manual κιβώτιο ταχυτήτων και τη δεύτερη να έρχεται με το γνωστό σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT.

Στο τιμόνι βρίσκουμε κλιπ-ον για επιθετική στάση οδήγησης, η σέλα είναι 2 επιπέδων, ο προβολέας είναι στρογγυλός με τη μοτοσυκλέτα να φέρει όμορφο bikini φέρινγκ και καθρέπτες κάτω από το τιμόνι.

Σύντομα θα έχουμε την επίσημη αποκάλυψη, ενώ αναμένουμε να δούμε τη μοτοσυκλέτα και στην Ευρώπη.

Αν τώρα αναρωτιέστε για την τιμή του, λάβετε υπόψη πως στην Ελλάδα το NT 1100 κοστίζει 15.600 ευρώ για την manual έκδοση και 16.800 για την DCT, οπότε θα περιμέναμε μια τιμή στα ίδια επίπεδα ίσως και χαμηλότερα, λόγω ελαφρώς χαμηλότερου επίπεδου εξοπλισμού από το τουριστικό μοντέλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 20:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon