.
Κατηγορία Honda
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 11:21

Honda HAWK 11 - Παρουσιάστηκε επίσημα στο σαλόνι της Osaka

Το Honda HAWK 11 παρουσιάστηκε επίσημαστο 38ο σαλόνι μοτοσυκλέτας της Osaka, και η Honda Ιαπωνίας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα πρώτα βίντεο της μοτοσυκλέτας.

Όπως γνωρίζαμε, η μοτοσυκλέτα βασίζεται σε κινητήρα / πλαίσιο από Africa Twin / NT 1100 / CMX 1100 Rebel, φορώντας το γνωστό δικύλινδρο εν σειρά μοτέρ των 1.082 κ.εκ. και το σωληνωτό κλειστό πλαίσιο με δυο δοκούς στο πάνω μέρος και μία στο κάτω.

Για την ώρα η Honda δεν έχει δώσει πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τη Δευτέρα για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου.

honda hawk11 00002Οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως Riding Modes, δίχως να επεκτείνονται περισσότερο στο θέμα,

 

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, με την κάστερ να είναι τέτοια ώστε να προσδώσει ευελιξία στο HAWK.

honda hawk11 official 00009

Η στάση σώματος είναι σκυφτή, αλλά όχι υπερβολικά, με τα κλιπόν να βρίσκονται ψηλά, ενώ το τελικό της εξάτμισης έχει κλίση προς τα πάνω.

honda hawk11 official 00012

Μπροστά έχουμε ανάποδο πιρούνι, με 2 δίσκους που φέρουν ακτινικές δαγκάνες της Nissin, με μονό πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, και έναν ακόμα δίσκο στα φρένα.

honda hawk11 official 00001

Το bikini φέρινγκ μαζί με τα κλιπόν δίνουν χαρακτηριστικό Cafe-Racer στιλ στη μοτοσυκλέτα, ενώ το ίδιο κάνουν και οι καθρέπτες που βρίσκονται κάτω από το τιμόνι.

honda hawk11 00001

Στα όργανα βρίσκουμε μια στρογγυλή LCD ψηφιακή οθόνη, ενώ η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει τόσο με manual κιβώτιο ταχυτήτων όσο και σε έκδοση DCT.

Η Honda παρουσίασε και μερικά από τα επίσημα αξεσουάρ της για τη μοτοσυκλέτα, όπως 2 σε 1 εξάτμιση επιδόσεων της Moriwaki, κάτι -άσχημα- κάγκελα προστασίας κινητήρα, και stomp grips για το ρεζερβουάρ.

Δείτε παρακάτω ένα από τα επίσημα βίντεο της μοτοσυκλέτας, και ΕΔΩ ακούστε τον ήχο του κινητήρα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 11:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon