.
Κατηγορία Honda
Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 09:58

Honda – Με νέο CBR 650 R στο Μιλάνο;

Δυναμικό τετρακύλινδρο sport με fairing

Πριν από ένα περίπου μήνα γράφαμε σχετικά με πληροφορίες που θέλουν την Honda να επανατοποθετείται στην κατηγορία των μεσαίων street, με δύο νέα μοντέλα. Το ένα εξ αυτών, θα βασίζεται στην Neo Sports Café φιλοσοφία, μέσω της οποίας έχουν δημιουργηθεί τα CB125R, CB300R και CB1000R, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα CB650R.

001 60

Σε ότι αφορά στην δεύτερη μοτοσυκλέτα, φήμες από την Ιαπωνία, θέλουν την Honda να παρουσιάζει ένα sport φιλοσοφίας μοντέλο, ντυμένο με ολόσωμο fairing, με την ονομασία CBR650R. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές, το εν λόγω μοντέλο δεν αποτελεί μια απόλυτη, supersport έκφραση, αλλά ένα αρκούντως ικανό και συνάμα φιλικό μοντέλο, κάτι αντίστοιχο του CBR600F, για να δώσουμε μια αντιστοιχία.

002 60

Παραθέτουμε λοιπόν δύο ψηφιακές δημιουργίες του Ιαπωνικού περιοδικού Young Machine, από όπου και προέρχονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 10:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon