.
Κατηγορία Honda
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 15:36

Honda – Στην παραγωγή το concept “Bulldog”;

 

Κατατέθηκαν (;) σχέδια που το απεικονίζουν, προς κατοχύρωση

Δυο σχέδια φέρεται πως κατέθεσε προς κατοχύρωση πρόσφατα η Honda, στα οποία και απεικονίζεται μια “περίεργη” μοτοσυκλέτα off-road / heavy duty προσανατολισμού. Αν και στο More Bikes (που απεκάλυψε τα σχέδια αυτά) αλλά και σε άλλα site που “έπαιξαν” την είδηση κάνουν λόγο για νέο μοντέλο, είναι… φως φανάρι ότι πρόκειται για το concept Bulldog, που είχε παρουσιάσει η Honda στην Osaka της Ιαπωνίας, το 2015.

bulldog honda 3

Πρόκειται για ένα μοντέλο ελευθέρου χρόνου, όπως είχε αναφέρει κατά την αποκάλυψη του η Honda, το οποίο προσφέρεται για χαλαρές περιηγήσεις εντός και εκτός δρόμου, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την φιλική συμπεριφορά και την ευκολία στην οδήγηση.

Ο κινητήρας του είναι δικύλινδρος σε σειρά, χωρητικότητας 400 κ.εκ., ενώ τα ελαστικά διαμέτρου 15 ιντσών και η σχεδίαση του, επιτρέπουν ένα χαμηλό ύψος σέλας, στα 730 χλστ. απόσταση από το έδαφος.

Υπάρχουν σχάρες και οι λαβές μπροστά και πίσω, όπως και προστατευτικά κάγκελα, που μαζί με τους διπλούς “εξόφθαλμους” προβολείς, δημιουργούν ένα look... μηχανήματος εργοταξίου και αποπνέουν μια αύρα σκληροτράχηλης φύσης.   

bulldog honda 1

Highlight αποτελούν οι δύο αποθηκευτικοί χώροι στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ που αυξάνουν τις μεταφορικές / αποθηκευτικές δυνατότητες του Bulldog.

Αποτελούν λοιπόν αυτά τα σχέδια μια ένδειξη για την έναρξη της παραγωγής του Bulldog; Αυτό ακόμα δεν είναι γνωστό, ωστόσο τόσο ο κυβισμός, όσο και η εκκεντρική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας καταδεικνύουν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αφορά –τουλάχιστον στην αρχή- την ιαπωνική αγορά μόνο. 

Για την ιστορία, υπήρξε και το 2016 μια σχετική αναφορά για το ενδεχόμενο παραγωγής του Bulldog, πάλι με αφορμή κάποια μηχανολογικά σχέδια. 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 15:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon