.
Κατηγορία Hero
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 13:15

Ηero XPulse 200 – Οδεύει προς παραγωγή! (Επιτέλους…)

Ένα ψηλόφτερο On-Off με την κλασική και επιτυχημένη “συνταγή”

Παρουσιάστηκε το 2017 στο Μιλάνο και ξύπνησε ευχάριστες μνήμες! Προέρχεται από έναν Ινδικό κατασκευαστικό κολοσσό, είχε και έχει πολλές πιθανότητες να έρθει Ευρώπη και –το σημαντικότερο- εντάσσεται στην πολυχρηστική και πάντα  επίκαιρη κατηγορία των μικρών σε κυβισμό ψηλόφτερων On-Off, που είχαν αγαπηθεί πολύ στην χώρα μας.

Αλλά η Hero το καθυστέρησε πολύ και αδικαιολόγητα! Ίσως λοιπόν, μετά 2 και κάτι χρόνια να δούμε επιτέλους το μοτοσυκλετάκι στην παραγωγή. Η Hero ανέβασε ένα promo video στο youtube, στο οποίο ο γνωστός για την συμμετοχή του στο Dakar, Ινδός αναβάτης CS Santosh, οδηγούσε την μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της.

Το video κατέβηκε μετά από λίγο, άγνωστο γιατί, ωστόσο απ΄ ότι λέγεται το γεγονός ότι έγιναν γυρίσματα και υπάρχει προωθητικό υλικό, σημαίνει ότι η παρουσίαση είναι πολύ κοντά.  

Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε στους ακόλουθους συνδέσμους, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει στα σχέδια κα μια δεύτερη έκδοση, με την ονομασία XPulse 200T, η οποία ακολουθεί πιο ασφάλτινα πρότυπα σχεδίασης (και χρήσης προφανώς). 

Link1
Link2
Link3 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 13:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon