.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 11:53

Ducati 1199 Panigale R 2013

 

 

Η κορυφαία

 

 



Μπορεί να μας έτρεχαν τα σάλια με την εικόνα της 1199 Panigale αλλά στην έκδοση R θα δανειστούμε μια σαλιάρα από τον κοντινότερο παιδότοπο!

Κορυφαίος εξοπλισμός

Το 50άρι Marzocchi μπροστινό σύστημα αντικαταστάθηκε από ένα ανεστραμμένο 43mm της Onlins το NΙΧ 30, το οποίο είναι πλήρως ρυθμιζόμενο. Η ρύθμιση της συμπίεσης και την επαναφοράς γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το αμορτισέρ της Ohlins, TTX36. Είναι και αυτό πλήρως ρυθμιζόμενο και μαζί με το μπροστινό δημιουργούν ένα ιδανικό σύνολο για αγωνιστική χρήση αφού το σύστημα DDA αναλαμβάνει την ρύθμιση ανάλογα με την οδήγηση.

Οι τροχοί της έκδοσης R είναι χυτοί αλουμινίου και ελαφρύτεροι με τρεις ακτίνες, αντί για δέκα της απλής έκδοσης.
Επιπρόσθετα, στον standard εξοπλισμό της νέας 1199 Panigale R θα βρούμε εκτός από τα riding modes, το traction control, DQS και EBC, το ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης των αναρτήσεων DDA – Dynamic Dumping Adjustment, full ride by wire, μπιέλες τιτανίου, carbon στο προστατευτικό του ψαλιδιού, του λεβιέ ταχυτήτων, του πίσω αμορτισέρ, των φτερών, του καπακιού του συμπλέκτη, και άλλα.
Και από εμφάνιση; Άστα να πάνε! Μέχρι και η εξάτμιση της Termignoni τραβάει το μάτι σαν μαγνήτης!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 01:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ducati Hypermotard – Panigale 1199R 2013 Ducati Hypermotard 820 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon