.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 10:57

Ducati Panigale V4 2022 World Champion Replica – Συλλεκτικός φόρος τιμής για Francesco Bagnaia και Álvaro Bautista

Με δυο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Panigale V4 S τιμά η Ducati τους δύο νέους παγκόσμιους πρωταθλητές της σε MotoGP και WorldSBK.

Φέτος η Ducati σάρωσε όλους τους τίτλους στις κορυφαίες κατηγορίες αγώνων ταχύτητας, MotoGP και WorldSBK, με τους Pecco Bagnaia και Alvaro Bautista αντιστοίχως. Το γεγονός προσφέρει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τη δημιουργία δύο ρεπλικών των αγωνιστικών μοτοσυκλετών τους, η καθεμία από τις οποίες θα κατασκευαστεί σε αυστηρά 260 κομμάτια – ως αναφορά στο έτος ίδρυσης της Ducati, 1926 – και θα φέρει υπογραφή του κάθε αναβάτη στο ρεζερβουάρ της, προστατευμένη κάτω από μια στρώση διάφανου βερνικιού.

Αμφότερες ρέπλικες είναι στημένες ως ακριβή αντίγραφα των μοτοσυκλετών των δύο πρωταθλητών όπως ακριβώς έτρεξαν φέτος στα πρωταθλήματά τους και θα συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας, μοναδικό τεχνικό εξοπλισμό και συσκευασία δώρου.

Οι δύο ρέπλικες αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου 2022, στην εκδήλωση Campioni in Piazza2 στη Μπολόνια της Ιταλίας, παρουσία φυσικά των δύο πρωταθλητών.

Η βάση και για τις δύο ρέπλικες είναι η έκδοση Panigale V4 S, στην οποία το πρώτο που ξεχωρίζει είναι τα γραφικά των Pecco Bagnaia #63 και Álvaro Bautista #19.

PanigaleV4 2022 WorldChampion Replica 02 UC469888 Mid

Αμφότερες θα είναι διαθέσιμες μόνο ως μονόσελες, ενώ η αλουμινένια billet πάνω τιμοπνόπλακα της καθεμιάς φέρει εγχάρακτη αναγραφή του ονόματος του μοντέλου και του αριθμού παραγωγής.

Εκτός αυτών όμως, η Ducati τις προικίζει και με μερικά εκλεκτά κομμάτια, όπως ο ξηρός συμπλέκτης STM-EVO SBK με εννιά δίσκους, νόμιμο για χρήση δρόμου τελικό εξάτμισης Akrapovič (που κόβει 2 κιλά ως προς το εργοστασιακής τοποθέτησης εξάρτημα), μπροστινές δαγκάνες Brembo Stylema R συνοδευόμενες από την τρόμπα MCS με απομακρυσμένο ρυθμιστήρι, billet αλουμινένια ρυθμιζόμενα μαρσπιέ της Rizoma και αγωνιστικό ανεμοθώρακα.

Επιπλέον φορούν αρκετά κομμάτια από ανθρακόνημα σε διάφορα σημεία του κορμιού τους, όπως το προστατευτικό εξάτμισης, το καπάκι του εναλλάκτη, φτερά μπρος-πίσω και εισαγωγές αέρα, ενώ το προστατευτικό του μονόμπρατσου ψαλιδιού είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό ανθρακονήματος με τιτάνιο.

PanigaleV4 2022 WorldChampion Replica 03 UC469889 Mid

Ειδικά δε για τη ρέπλικα του Bautista (#19), η Ducati προσθέτει και το ρεζερβουάρ σε βουρτσισμένο αλουμίνιο όπως αυτό που ο Ισπανός χρησιμοποιούσε όλη τη χρονιά στο WorldSBK.

Όλες οι μοτοσυκλέτες θα παραδοθούν σε ειδική συσκευασία με αποκλειστικά γραφικά, πιστοποιητικό γνησιότητας, ένα μοναδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας και εξοπλισμένες με το σύστημα τηλεμετρίας Ducati Data Analyser+.

Μαζί οι νέοι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν και ένα κιτ προορισμένο αποκλειστικά για την πίστα, με ανθρακονημάτινο διάτρητο καπάκι συμπλέκτη, κιτ αφαίρεσης βάσης πινακίδας και καθρεπτών, καθώς και billet αλουμινένια τάπα καυσίμου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon