.
Κατηγορία Ducati
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 09:05

EICMA 2022 - Ducati DesertX 2023 – Έρχεται με νέο χρωματισμό

H εμπνευσμένη από τους αγώνες ράλι μοτοσυκλέτα, αποκτά μες το 2023 ένα ενδιαφέροντα και αναμενόμενο μάλλον χρωματισμό.

Πρόκειται για αυτό που η Ducati αποκαλεί RR22, τα γραφικά που αρχικά προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο ως χρώμα για τη συνύπαρξη με το Audi RS Q e-tron. Τότε, ο πρώην αναβάτης του MotoGP, Danilo Petrucci είχε βρεθεί στη Σαρδηνία κόντρα στο καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα της Audi που όχι μόνο δίνει τα χρώματα του στο DesertX, αλλά και που έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο περσινό Dakar, κατακτώντας τέσσερις νίκες στα στάδια και 14 αποτελέσματα στο βάθρο.

DsX2.jpg

Το νέο οπτικό πακέτο που «ντύνει» το DesertX αποτελείται από μαύρο, γκρι και κόκκινο χρώμα με γραφικά που θυμίζουν την τεχνολογία του Audi RS Q e-tron.

Η «αποκάλυψη» του εν λόγω χρωματισμού έγινε αυτή την εβδομάδα στην EICMA, με το RR22 να δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές του Style Center της Ducati.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 08:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon