.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 11:35

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak – Εξελίσσεται ενόψει 2022

Η νέα έκδοση Pikes Peak πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό εν μέσω δοκιμών σε πίστα.

Η σειρά των μοντέλων Pikes Peak ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με τη δικύλινδρη σειρά των Multistrada για να τιμήσει τον ετήσιο αγώνα ανάβασης Pikes Peak International Hill Climb που φιλοξενείται στο ομώνυμο βουνό του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Η αδυσώπητη ατυχία που χτύπησε την πόρτα του αγώνα το 2019, όταν ο Αμερικανός αναβάτης Carlin Dunne – που είχε σαρώσει τον αγώνα τα προηγούμενα χρόνια με τα Multistrada – σκοτώθηκε μερικά μέτρα από τον τερματισμό ενώ ετοιμαζόταν να χαρίσει το πιο λαμπρό ντεμπούτο στο Streetfighter V4 που τότε ετοιμαζόταν για την επίσημη παρουσίασή του.

Το συμβάν αυτό προκάλεσε μια ιστορική απόφαση να διακοπεί η συμμετοχή των δικύκλων για τα επόμενα χρόνια από την ανάβαση, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν διακόπτει τη σειρά των μοντέλων Multistrada Pikes Peak.

Πλέον έχουμε μια νέα γενιά Multistrada V4 και καθώς η Ducati έχει καταθέσει στις ΗΠΑ την απαραίτητη χαρτούρα για τα μοντέλα της επόμενης χρονιάς, ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει η επιστροφή της έκδοσης Pikes Peak στην Ιταλική γκάμα.

ducati multistrada v4 pikes peak spy shots 04

Πληροφορίες πολλές δεν έχουμε, ωστόσο η φωτογραφία εί ναι αρκετά αποκαλυπτική στα βασικά σημεία της μοτοσυκλέτας: τροχοί 17 ιντσών για ασφάλτινη απόδοση και αναρτήσεις Ohlins.

Εύλογα περιμένουμε κάμποσα σπέσιαλ κομμάτια ειδικά γι’ αυτό, κυρίως με ανθρακονημάτινα εξαρτήματα στο κορμί του, πιθανότατα θα έχουμε και μια after market εξάτμιση, ενώ θεωρείται βέβαιη η παραδοσιακή τριχρωμία κόκκινου-μαύρου-άσπρου που ανέκαθεν χαρακτήριζε τα Pikes Peak μοντέλα.

Πηγή: Ride Apart (με μερικές ακόμη φωτογραφίες)

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon