.
Κατηγορία Αλλοι
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 12:53

R.I.P. Carlin Dunne – Έχασε τη ζωή του 20 μέτρα από τον τερματισμό του Pikes Peak

Τραγικό ντεμπούτο για τη νέα γυμνή V4 της Ducati, καθώς 20 μέτρα πριν τον τερματισμό του 2019 Pikes Peak ο Carlin Dunne είχε μια πτώση που έμελλε να του κοστίζει τη ζωή.

Ο Αμερικανός, που ξεκίνησε τη ζωή του ως πωλητής σε κατάστημα μοτοσυκλετών του πατέρα του και έφτασε να έχει στο όνομά του 4 νίκες στο Pikes Peak, 2 νίκες σε αγώνες Baja και 3 παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας, κυριάρχησε στη φετινή ανάβαση του θρυλικού βουνού του Κολοράντο με την πρωτότυπη γυμνή Streetfighter V4 Ducati από την πρώτη μέρα δοκιμών. Στον αγώνα ήταν ξανά σαρωτικός και ετοιμαζόταν για την 4η νίκη του στο Pikes Peak, όταν έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην τελευταία στροφή, μόλις μια 20αριά μέτρα από τον τερματισμό.Carlin Dunne on Streetfighter V4 UC76165 Mid

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, αυτή η πτώση ήταν μοιραία για τον Αμερικανό. Δείτε παρακάτω το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube την προηγουμένη του πρόωρου θανάτου του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 16:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon