.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 09:09

Επί του πιεστηρίου - Εκτός Assen ο Jorge Lorenzo με σπασμένο σπόνδυλο

Το Ολλανδικό GP δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον αναβάτη της Repsol Honda που είχε μια άσχημη πτώση στο FP1.

Η τύχη σίγουρα δεν είναι με το μέρος του. Ο Jorge Lorenzo έχει κάνει μια κακή αρχή στη σεζόν με τη Honda, τα αποτελέσματα δεν έρχονται και στη θέση τους ήρθε η κακή στιγμή στο Καταλανικό GP, όπου έπεσε στην αρχή του αγώνα και πήρε μαζί του τους μισούς πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη χειρότερη. Αρχικά είχε μια άσχημη πτώση στις δοκιμές που ακολούθησαν στη Βαρκελώνη μετά τον αγώνα, απ’ όπου την έβγαλε ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Σήμερα, Παρασκευή 28/6, κατά τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ενόψει του αγώνα στο Assen, ο Lorenzo είχε άλλη μια βαριά πτώση, από την οποία βγήκε αποπροσανατολισμένος, ζαλισμένος και με πόνους.

Οδηγήθηκε στην Clinica Mobile και από εκεί για ακτινογραφίες στο νοσοκομείο, όπως μόλις πριν λίγη ώρα ο γιατρός Michele Zasa επιβεβαίωσε τα χειρότερα:

“O Jorge ανέφερε στην ακτινογραφία ένα κάταγμα στον 6ο θωρακικό σπόνδυλο, έτσι ακόμη εξετάζουμε πως θα προχωρήσουμε. Πιθανότατα θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να δει τον δικό του νευροχειρουργό που εμπιστεύεται, λογικά θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις και συγκεκριμένα μαγνητική, αλλά ακόμη βρισκόμαστε σε μια φάση που δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει.

“Σίγουρα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αυτή τη στιγμή, υπάρχει αυτό το σπάσιμο στον 6ο θωρακικό σπόνδυλο που μας ανέφερε, δεν έχει νευρολογικά σημάδια, αυτό είναι σημαντικό να το πούμε. Κινεί τα πάντα κανονικά και δεν έχει νευρολογικές ενδείξεις. Τώρα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε τις επόμενες ώρες και τι θεραπεία θα ακολουθήσει. Το κράνος του έχει εξωτερικά γρατζουνιές, αλλά δεν έχασε ποτέ τις αισθήσεις του, ήταν καλά, δεν έμεινε αναίσθητος, ούτε έχει διάσειση. Οι μελανιές του εντοπίζονται στο στήθος και την πλάτη,”

Περαστικά και γρήγορα πίσω στις πίστες Jorge!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon