.
Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:31

Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse 2021 - Έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Η Ducati παρουσίασε μια νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Scrambler Desert Sled για να γιορτάσει τη νίκη της στον αγώνα ράλι Mint 400 του 2020, και τη συνεργασία της με τον οίκο ρουχισμού Fasthouse.

Το Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse θα κατασκευαστεί σε 800 κομμάτια, ενώ οι αλλαγές σε σχέση με το «βασικό» Desert Sled αφορούν μόνο στην εμφάνιση.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον αγώνα Mint 400, πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα ετήσια off-road event των Η.Π.Α., που διοργανώνεται στο Las Vegas, με έτος ίδρυσης το 1968. Αυτοκίνητα, buggy, φορτηγά και μοτοσυκλέτες αγωνίζονται σε 400 χιλιόμετρα στην έρημο της Νεβάδα, ενώ ο αγώνας έχει κάνει την εμφάνιση του και στη θρυλική ταινία Fear and Loathing in Las Vegas!

Το 2020, ο Jordan Graham οδήγησε ένα Ducati Scrambler Desert Sled, παίρνοντας τη νίκη στην κατηγορία του, χαρίζοντας απρόσμενα σύγχρονη off-road δόξα στην φίρμα του Borgo Panigale.

Το νέο Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse παρουσιάστηκε από τον Jason Chinnock, CEO της Ducati Βόρειας Αμερικής, και τον Kenny Alexander, ιδρυτή και πρόεδρο της Fasthouse,

Το Fasthouse ξεχωρίζει από τα μοναδικά χρώματα και γραφικά, ίδια με αυτά των μοτοσυκλετών που έλαβαν μέρος στον αγώνα Mint 400, μαύρο και γκρι δηλαδή, με το λογότυπο Fasthouse. Το πλαίσιο είναι βαμμένο κόκκινο, και έχει αριθμημένη πλακέτα 1-800. Τα φτερά είναι μαύρα, νέα είναι η σέλα που προσφέρει καλύτερη πρόσφυση, ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει όμορφα off-road αξεσουάρ όπως προστατευτική σχάρα στον προβολέα, ψηλό φτερό, προστατευτική ποδιά κινητήρα, κ.α.

Στις αναρτήσεις τη δουλειά έχει αναλάβει η Kayaba, με 200 mm διαδρομής, ενώ οι μαύροι ακτινωτοί τροχοί έχουν διαστάσεις 19 και 17 ίντσες, και φορούν Pirelli Scorpion Rally STR ελαστικά.

Μαζί με τη μοτοσυκλέτα, η Ducati παρουσίασε σε συνεργασία με τη Fasthouse και μια μοναδική συλλογή ρουχισμού για τη νέα της μοτοσυκλέτα, που περιλαμβάνει πουκάμισο, t-shirt, jacket και καπελάκι.

Το Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο του 2021.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης (αν αντέχετε τις υπερβολικές hipster αναλύσεις της κατηγορίας) και κατεβάστε όλες τις φωτογραφίες του press kit σε υψηλή ανάλυση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon