.
Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 13:56

Ducati World Premiere 2020 - Όλα τα νέα μοντέλα σε μια μεγάλη γκαλερί και βίντεο

Αν δεν παρακολουθήσατε την παρουσίαση της γκάμας του 2020 από τη Ducati στις 23 Οκτωβρίου, να η ευκαιρία να τα δείτε όλα.

Με τρεις νέες μοτοσυκλέτες, πέντε νέες εκδόσεις και τρία καινούργια ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα, η Ducati άνοιξε τον χορό του 2020 παρουσιάζοντας τη γκάμα της σε μια εκδήλωση που καλύφθηκε με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming).

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να τη δείτε ζωντανά, μπορείτε τώρα να βρείτε όλη την παρουσίαση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicalli. Και το καλό στη μαγνητοσκοπημένη προβολή (διάρκειας περίπου 1 ώρας και 20 λεπτών) είναι πως έχει πλέον σπικάζ στα Αγγλικά, ενώ η ζωντανή εκδήλωση για όσους την παρακολούθησαν ήταν στα Ιταλικά.

Επιπλέον, οι Ιταλοί μας βάζουν ακόμη πιο καλά στο κλίμα της ημέρας, συνοδεύοντας το βίντεο με μια σειρά ακυκλοφόρητων ως τώρα φωτογραφιών από το θέατρο που έγινε η παρουσίαση.

Απολαύστε λοιπόν τα νέα:

Streetfighter V4 / V4S

Panigale V2

Panigale V4 / V4S,

τις φρέσκιες εκδόσεις:

Multistrada 1260 S Grand Tour

Diavel 1260 S “Ducati Red” και Diavel 1260 “Dark Stealth”

Scrambler Icon Dark

Monster 1200 “Black on Black”,

καθώς και τα νέα ποδήλατα:

MIG-RR Limited Edition, MIG-S και Ε-Scrambler.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 14:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon