Κατηγορία Ducati
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:34

Ducati StreetFighter V4 Retro Mod by Kustomeka

Λίγο πριν παρουσιαστεί επίσημα το Ducati Streetfighter V4 / V4 S του 2020, σας είχαμε δείξει τα render του Γάλλου Kustomeka που έδειχναν με μεγάλη ακρίβεια (και κατά τη γνώμη μας με πιο επιτυχημένη επιλογή χρωμάτων) την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Παράλληλα όμως, ο ίδιος σχεδιαστής έφτιαξε μια άκρως ενδιαφέρουσα retro εκδοχή του Streetfighter V4 που αξίζει να δείτε.

Πέρα από τη φωτογραφία, χαζέψτε και το βίντεο που σας παραθέτουμε πιο κάτω, στο οποίο ο Kustomeka μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάστηκε το Panigale V4 για να φτάσει στο αποτέλεσμα που βλέπετε στη φωτογραφία.

Εξαιρετικός designer, που δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να δούμε στο μέλλον να δουλεύει επίσημα για κάποιον μεγάλο κατασκευαστή.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 13:44

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube