Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 10:23

Ducati Streetfighter V4 by Kustomeka - Έτσι θα δείχνει;

Ο Γάλλος designer Kustomeka -προτιμά να παραμένει ανώνυμος στο διαδίκτυο- πήρε το Ducati Streetfighter V4 που είχαμε δει στο Pikes Peak International Hill Climb, και του έδωσε μορφή παραγωγής, με τρόπο που θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα δούμε στην EICMA.

Η Ducati είχε «ζωγραφίσει» το Streetfighter V4 με μοτίβα με ρίγες σε όλες του τις επιφάνειες, ενώ ο Kustomeka τις γέμισε με τα παραδοσιακά χρώματα που προτιμά η ιταλική φίρμα. Κόκκινο, λευκό, κίτρινο, και ένα κόκκινο-ασημί.

Καθόλου άσχημα νομίζουμε, ενώ το μόνο που λείπει είναι ο εξοπλισμός δρόμου.

 

 

 

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 10:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube