Κατηγορία Ducati
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:15

Scrambler Hashtag 2018

 

Μόνο με online παραγγελία - όχι για Ελλάδα

Η πρώτη Scrambler μοτοσυκλέτα της Ducati που πωλείται μόνο online, το Ducati Scrambler Hashtag (όνομα και πράγμα) είναι τώρα διαθέσιμη για παραγγελία από το διαδίκτυο.

ducati scrambler hashtag 2

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα special Sixty 2 (το μοντέλο των 400 κ.εκ.) με διαφορετικό χρώμα και άλλη σέλα.

Η Ducati παρέχει τη μοτοσυκλέτα στη «σπέσιαλ τιμή» των 6.990 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα οι αγοραστές θα έχουν ένα 20% έκπτωσης σε ρουχισμό και αξεσουάρ Scrambler.

ducati scrambler hashtag 6

Το νέο Scrambler Hashtag διαθέτει μαύρο ρεζερβουάρ, μαύρο φτερό, μαύρο τιμόνι, μια άνετη σέλα σε στιλ Desert Sled και πορτοκαλί logo Scrambler.

Δυστυχώς η μοτοσυκλέτα δεν διατίθεται στην Ελλάδα, παρά μόνο σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Φωτογραφίες

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 11:36

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube