.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 18:55

EICMA 2023 - Horwin Senmenti 0 2024

Στο πλαίσιο του Project Horizon, η Horwin φέρνει στη ζωή ένα ιδιαίτερο ηλεκτρικό scooter, συνεργαζόμενη με ένα ειδικό του customizing.

Για την ακρίβεια, η Horwin συνεργάστηκε με τον Arjan van der Boom, ιδρυτή της Ironwood Custom Motorcycles. Γνωστός για τις custom café racer και vintage κατασκευές του, ο Arjan έφερε το πάθος και την τεχνογνωσία του για να αναπτύξει νέα concepts ως συνεπικεφαλής του Project Horizon. Πρώτος καρπός του Project Horizon θα είναι η περιορισμένη έκδοση του ηλεκτρικού scooter υψηλής απόδοσης της Horwin, το Senmenti 0. Υπενθυμίζουμε πως είχαμε ξαναδεί στην περσινή EICMA το εν λόγω scooter, το οποίο ξεχώρισε για τη μέγιστη ροπή των 61.2 κιλών, την ισχύ των 60 ίππων, υηντελική ταχύτητα στα 200 χλμ/ώρα και όλα αυτά με ονομαστική αυτονομία 300 χιλιομέτρων - κατά τα λεγόμενα πάντα της Horwin.

Η πηγή ενέργειάς του είναι μια μπαταρία 16.2 kWh, η οποία με τάση 400V μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές που είναι διαθέσιμοι σήμερα για να επιτύχει φόρτιση στο 80% σε μόλις μισή ώρα. Με τη δύναμη αυτή, το ηλεκτρικό σκούτερ υπόσχεται επιτάχυνση από 0 σε 100 σε μόλις 2.8 δευτερόλεπτα!

Η Horwin ανακοινώνει την τιμή πώλησης του Senmenti 0 στις 14.900 € χωρίς ΦΠΑ, ενώ ήδη άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες στην EICMA 2023 με τη διάθεση του να αναμένεται το 2024. Ο κ. Wendsor Zhou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Horwin εξηγεί: «Το Horizon είναι μια φυσική επέκταση της αποστολής μας να επιταχύνουμε το ταξίδι της κοινωνίας σε ένα βιώσιμο μέλλον - συνεργαζόμενοι με τις κοινότητες αναβατών για να βελτιώσουμε την κινητικότητα των δύο τροχών μειώνοντας ταυτόχρονα τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον».

Ο κ. Kevin Liu, Συνιδρυτής & COO του Ομίλου Horwin προσθέτει, «Για να δημιουργήσουμε προϊόντα για το βιώσιμο μέλλον, πρέπει να αψηφήσουμε το παλιό, κλειστό σύστημα ανάπτυξης προϊόντων που διακρίνεται από την απομόνωση των αναβατών και των κοινοτήτων που θα ωφεληθούν από αυτά. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς και αναβάτες όπως ο Arjan που φέρνουν μια νέα προοπτική στα προϊόντα και με τις καινοτομίες κινητικότητας μας μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η δουλειά μας πηγαίνει πολύ πέρα από την παραγωγή καλύτερων προϊόντων. Έτσι, γίνεται ο κόσμος γύρω μας καλύτερος συνολικά».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 08:03

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon