.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 12:08

Onyx RCR, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο βγαλμένο από το παρελθόν

Το  κοιτάς και νομίζεις ότι βλέπεις το Sachs του παππού σου. Είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, όχι φθηνό αφού κατασκευάζεται στο χέρι και η αισθητική του ακολουθεί τις μοτοσυκλέτες του ’50 και του ’60. 

Το ανανεωμένο μοντέλο του 2022 βγαίνει σε δύο εκδόσεις, Dirt και Street, η κύρια διαφορά μεταξύ τους είναι τα ελαστικά  και κινείται με μοτέρ 3KW.  Η ρετρό αισθητική είναι παντού παρούσα με στρογγυλό εμπρός φωτιστικό σώμα ακόμη και ξύλινα μέρη. Είναι στημένο περισσότερο σαν μοτοσυκλέτα παρά σαν ποδήλατο. Έχει μακριά σέλα όπως τα scrambler, διπλή πίσω ανάρτηση και πιρούνι μοτοσυκλέτας εμπρός, με προστατευτικά για τη σκόνη στην Dirt έκδοση.
the-onyx-rcr-is-a-rugged-e-bike-with-a-dash-of-retro-styling_1.jpg
Η ιπποδύναμή του είναι 5,4Kw και η τελική του μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 90 (88) χιλιόμετρα ανά ώρα. 
Εφοδιάζεται με δύο μπαταρίες χωρητικότητας 23Ah/5A ή 41Ah/10A. Η μεγάλη μπαταρία δίνει αυτονομία στο RCR κοντά στα 200 χιλιόμετρα. Το ποδήλατο ζυγίζει 66 κιλά μαζί με την μπαταρία. Έχει δισκόφρενα που  υποστηρίζονται από σύστημα παραγωγής ρεύματος κατά την πέδηση. υπάρχουν τρεις διαφορετικές ταχύτητες, Eco, Normal και Sport. Επίσης  διαθέτει και όργανο ελέγχου που ενημερώνει για την ταχύτητα, τα αποθέματα μπαταρίας κ.λπ. Η τιμή  τους είναι γύρω στις $4.500. 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 11:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon