.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 14:45

Combat Motors - Παρουσίασε νέο υπέρ-εξωτικό Wraith, περιορισμένης παραγωγής

Η πρώην Confederate και νυν Combat Motors, ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την παραγωγή μιας νέας έκδοσης του θρυλικού μοντέλου Wraith, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται το καλοκαίρι του 2021.

Το πρώτο Wraith είχε ταράξει τα νερά του κόσμου των custom μοτοσυκλετών με το τολμηρό του design. Η δεύτερη γενιά Wraith σπρώχνει ακόμα περισσότερο στα άκρα τη συνταγή, διατηρώντας παράλληλα τη γοητεία που είχε και η πρώτη μοτοσυκλέτα.

Στην καρδιά του νέου Combat Wraith βρίσκουμε έναν ελαιόψυκτο V2 56ο των 132 κυβικών ιντσών, ήτοι των 2.163 κ.εκ., της αμερικάνικης S&S με απόδοση 108 hp / 5.000 rpm και… 19,9 kgm / 4.800 rpm!

Ο κινητήρας αποτελεί μέρος του πλαισίου, βοηθώντας έτσι στην ακαμψία του συνόλου.

Το πανέμορφο, γλυπτό ρεζερβουάρ έχει κατασκευαστεί από αεροπορικό αλουμίνιο 6061, μέσω κατεργασίας CNC, έχοντας χωρητικότητα 17 λίτρων.

Το monocoque πλαίσιο αλουμινίου προέρχεται από το P-51 Combat Fighter, ενώ ο αναβάτης μπορεί να δει το άνοιγμα του σώματος του ψεκασμού μέσα από ένα οβάλ γυαλί μπροστά από την τάπα του ρεζερβουάρ.

Παράλληλα ο αναβάτης έχει… παράθυρα τόσο στο ρεζερβουάρ, αλλά και στα γρανάζια χρονισμού των εκκεντροφόρων, με το Wraith να προσφέρει απαράμιλλη θέα στα ενδότερα του!

Τα απίθανα συνεχίζονται και στα ποδωστήρια, καθώς υπάρχουν 2 σετ, συνδεδεμένα μεταξύ τους, τοποθετώντας τα πόδια είτε σε sport, είτε σε cruising στάση. Άντε γεια!

Κάθε μοτοσυκλέτα που θα παράγεται, θα συναρμολογείται στο χέρι, live για τον ιδιοκτήτη της, μέσω διαδικτύου, από τον επικεφαλής της φίρμας Jason Reddick και τους συνεργάτες του -πόσα ακόμη θαυμαστικά να βάλουμε στο τέλος της κάθε πρότασης.

Κατόπιν, ο ιδιοκτήτης θα παραλαμβάνει μαζί με το Wraith και ένα time-lapse video υψηλής ανάλυσης από τη συναρμολόγηση.

Το μπροστινό είναι τύπου Hossack, οι αναρτήσεις της Racetech είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, τα φρένα είναι της Beringer, οι carbon τροχοί της BST έχουν διαστάσεις 19 (μπροστά) και 17 (πίσω) ιντσών, το πίσω ελαστικό Pirelli Diablo Rosso III έχει διάσταση 240/45, ενώ η μοτοσυκλέτα βρίθει από 6061 αλουμίνιο και carbon.

Το μεταξόνιο ανακοινώνεται στα 1587 mm, το ύψος σέλας στα 749 mm και το γεμάτο βάρος στα 254 κιλά, ενώ η εταιρεία αναφέρει ως μέγιστη τελική ταχύτητα τα 260 χλμ/ώρα.

Μόλις 21 νέα Wraith θα κατασκευαστούν, με την τιμή να βρίσκεται στα 155.000 δολάρια για επιλογή στο χρώμα του αλουμινίου και στα 165.000 δολάρια για το μαύρο χρώμα.

Το Prototype #1 του νέου Knight Wraith κατασκευάζεται για τον Ernest Lee, ιδιοκτήτη της Combat Motors, που σχεδιάζει να διασχίσει τις Η.Π.Α. καβάλα στη νέα μοτοσυκλέτα, για να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το νέο του δημιούργημα, προσκαλώντας στο ταξίδι όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της Confederate / Combat Motors.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon