.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:35

Arc Vector – Ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed

Η ξεχωριστή café racer Arc Vector των €100,000 θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο ετήσιο φεστιβάλ του Goodwood στην Αγγλία.

Παρουσιάστηκε στην EICMA 2018 ως πρωτότυπο και συγκέντρωσε αρκετή δημοσιότητα χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που θα φέρει, καθώς συνοδεύεται από ένα κράνος κι ένα μπουφάν που συνδέονται με τη μοτοσυκλέτα και προσφέρουν υπηρεσίες που ως τώρα δεν έχουμε ξαναδεί σε ανάλογα κιτ εξοπλισμού.

Το κράνος Zenith με ένα σύστημα head-up display θα υποκαθιστά πλήρως τα όργανα της μοτοσυκλέτας, ενώ το τζάκετ Origin θα φέρει αισθητήρες αφής που θα μεταφέρουν στο σώμα του αναβάτη την αίσθηση της οδήγησης.

Η μοτοσυκλέτα είναι χειροποίητη και η παραγωγή της προβλέπεται να αρχίσει το καλοκαίρι του 2020, με όριο 399 κομμάτια ετησίως – αντανακλώντας την τάση της μπαταρίας της, 399 V.

Στο Goodwood Festival of Speed, από τις 4 ως τις 7 Ιουλίου, το Arc Vector θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε πλήρως λειτουργική κατάσταση μπροστά σε κοινό. Στα χέρια του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας, Mark Truman, θα τρέξει δύο φορές στη διαδρομή των 1.9 χιλιομέτρων, μπροστά σε ένα κοινό που εκτιμάται πως θα φτάσει τους 150,000 επισκέπτες.

Παράλληλα, ένα ακόμη πρωτότυπο θα βρίσκεται σε μόνιμη έκθεση για το κοινό.

Η μοτοσυκλέτα της Arc πάντως δεν προορίζεται για τον καθένα, καθώς ελάχιστοι άνθρωποι από αυτό το κοινό θα έχουν λογικά τσέπες ικανές να αντέξουν τις 90,000 λίρες Αγγλίας (περίπου €105,000, ισοτιμία 26/6/2019) που είναι η τιμή εκκίνησης του Vector.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon