.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 20:08

Arc Vector Founder's Signature Edition – Δυο όλες και όλες και αυτές στην Αμερική

Η πολύπαθη ως προς την… επιβίωση της Arc, αποκάλυψε μια άκρως περιορισμένη έκδοση του Vector που ονομάζεται Founder's Signature Edition.

Η κυκλοφορία του Vector Founder's Signature Edition έρχεται με την είσοδο της μάρκας στην αγορά της Βόρειας Αμερικής. Η εν λόγω ειδική έκδοση της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας σχεδιάστηκε από τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Arc, Mark Truman. Το δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρει δε ότι ο Truman έχει επιβλέψει προσωπικά τις «εξαιρετικές προδιαγραφές αυτής της ειδικής συλλεκτικής έκδοσης». Φυσικά, μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης έκδοσης τέτοιου μεγέθους θα είναι τόσο σπάνια, ώστε να υπάρξουν μόνο δύο.

Εντωμεταξύ, η Arc ισχυρίζεται ήδη ότι το Vector είναι η «πιο προηγμένη μοτοσυκλέτα στον κόσμο» και πράγματι στα χαρτιά αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να συμβαίνει, όπως έχουμε δει και παλαιότερα. Λοιπόν, τι θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε κάνει η Arc για να κάνει την Founder's Signature Edition ακόμα πιο ξεχωριστή; Αρχικά, η μοτοσυκλέτα έχει μονοκόκ πλαίσιο, φέρινγκ και τροχούς από ανθρακονήματα, με την Arc να συγκρίνει τη μοτοσυκλέτα με ένα supercar, λέγοντας ότι η Founder's Signature Edition έχει ακόμη περισσότερο ανθρακόνημα από κάμποσα supercars εκεί έξω.

Επιπλέον, η έκδοση Founder's Signature έχει εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο λεγόμενο Rose Gold χρώμα καθώς και χειροποίητη δερμάτινη σέλα και λαβές τιμονιού. Επιπροσθέτως, η μοτοσυκλέτα λαμβάνει σκουρόχρωμες αναρτήσεις της Öhlins, σύμφωνα με μια πιο κομψή και κομψή αισθητική. Το κορυφαίο δε… «στολίδι» της έκδοσης Founder's Signature είναι η υπογραφή του Mark Truman σε πολλά σημεία της μοτοσυκλέτας, τονίζοντας τη μοναδικότητα της.

vecfou2.jpg

Στο επίσημο δελτίο τύπου της Arc, ο Mark Truman δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε στη Βόρεια Αμερική και έτσι θέλαμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό για να σηματοδοτήσουμε την περίσταση. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, ήθελα πολύ να ανεβάσω τον πήχη και να ωθήσω τα επίπεδα εξατομίκευσης, δημιουργώντας κάτι πραγματικά κατά παραγγελία. Είναι τιμή να είμαι μέλος της Arc, είναι μια τόσο μαγική επιχείρηση, οπότε το να έχω το όνομά μου σε δύο από τις μοτοσυκλέτες είναι απίστευτα ξεχωριστό.»

Όσον αφορά την τεχνολογία, το Vector χρησιμοποιεί την υποδοχή φόρτισης CCS1 Combo, η οποία το καθιστά συμβατό με τα πρότυπα γρήγορης φόρτισης στις ΗΠΑ. Η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα τροφοδοτείται από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα 87kW με απόδοση 117 ίππων, φτάνοντας την τελική ταχύτητα της τάξης των 200 χλμ/ώρα.

Τέλος, η Arc δεν έχει ανακοινώσει την τιμή του Vector Founder's Signature Edition, ωστόσο μπορούμε σχεδόν να είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μια πιο… premium τιμή σε σχέση με την τιμή των σχεδόν 120.000 ευρώ του «απλού» Vector.

Πηγή: Rideapart.com

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon