.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 10:44

Track-Day.gr - Προπόνηση στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου

Η έμπειρη ομάδα του Track-Day.gr επιστρέφει στην καλύτερη πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού των Βαλκανίων, για ένα ακόμα μοτοσυκλετιστικό διήμερο που θα μείνει αξέχαστο. 

H ομάδα του Track-Day.gr, υπό την διεύθυνση του έμπειρου αγωνιζόμενου και διοργανωτή track days, Γιώργου Χάλαρη, επιστρέφει στις Σέρρες, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, για ένα Power Day υπό την μεγάλη χορηγία της Michelin.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την ομάδα της διοργάνωσης, υπάρχουν ακόμα ελεύθερες θέσεις, οπότε έχετε ακόμα χρόνο να κλείσετε την συμμετοχή σας.

Διαβάστε περισσότερα για την διοργάνωση παρακάτω, όπως αναφέρει και η Track-Day.gr.

«Στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2023 διεξάγουμε διήμερο Michelin Powerday για μοτοσυκλέτες στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

[Για όσους δεν γνωρίζουν] Οι Michelin Power Days είναι τα λεγόμενα track days της Michelin που γίνονται με σκοπό οι αναβάτες μοτοσυκλέτας να εξελίξουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να δοκιμάσουν να οδηγήσουν στο ασφαλές ελεγχόμενο περιβάλλον της πίστας με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Όλο αυτό γίνεται εφικτό με την επίβλεψη έμπειρων πλοηγών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να παρέχουν καθοδήγηση βοηθώντας τους αναβάτες να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους στην πίστα. Η διοργάνωση μας φροντίζει για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς σε περίπτωση πτώσης υπάρχει διαθέσιμο εξειδικευμένο προσωπικό για την παροχή βοήθειας.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού (δερμάτινη φόρμα, κράνος, μπότες, γάντια), κατόπιν συνεννόησης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί στις 8.00 και θα διαρκέσει έως τη δύση του ηλίου. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα, καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριο - ενδιάμεσο - προχωρημένο - γρήγορο) ανάλογα με τις οδηγικές τους ικανότητες* στην συγκεκριμένη πίστα και θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν περίπου 8 εικοσάλεπτα ανά ημέρα.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει φωτογραφική κάλυψη και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τις φωτογραφίες τους.

Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες εκπτώσεις για ανταλλακτικά, αναλώσιμα και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ενώ η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, επομένως οι αναβάτες ενθαρρύνονται να εγγραφούν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Oι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά μέσω μηνύματος στην σελίδα ή στα τηλέφωνα 6909174195 & 6974406054.»

 

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 10:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon