.
Κατηγορία Confederate
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 11:17

Confederate 2020 Wraith Concept

Έρχεται δίπλα σε ένα νέο G3 Fighter

Μπορεί η Confederate να μετονομάστηκε σε Curtiss Motorcycle για να ασχοληθεί αποκλειστικά με ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, όμως ο επενδυτής Ernest Lee αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του ιδρυτή της εταιρείας Matt Chambers, με νέα μοντέλα.

Έτσι, η Confederate θα συνεχίσει να παράγει βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες, στα ίδια σχεδιαστικά πρότυπα με πριν.

Παράλληλα με την πώληση του στοκ της Confederate, o Lee σχεδιάζει να παρουσιάσει μια νέα γκάμα μοντέλων, και σε αυτή τη γραμμή έδειξε ένα σκίτσο από μια νέα έκδοση του εμβληματικού Wraith, σχεδιασμένη να βγει στην παραγωγή το 2020.

P51

Μαζί με αυτό το μοντέλο, θα δούμε και ένα νέο G3 P-51 Fighter (O Lee αναφέρει πως η μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη, όμως σε σκίτσα και φωτογραφίες για την ώρα βλέπουμε μόνο το G2), ενώ αμφότερα τα μοντέλα θα χρησιμοποιούν τον ίδιο V2 κινητήρα των 2.163 κ.εκ. της S&S.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια αφορά στην κατοχύρωση όλων των παλαιών ονομάτων της φίρμας (Hellcat, Wraith, America GT, Wildcat, Crazy Horse, Combat Fighter & FA13 Bomber), ονόματα που ίσως χρησιμοποιηθούν στη νέα γκάμα της Confederate.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 11:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Confederate X-132 Hellcat Speedster – 2015 Confederate G3 P-51 Combat Fighter »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon