.
Κατηγορία CFMOTO
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 15:23

CFMOTO – Ετοιμάζει «CL-C Low Ride» concept για την EICMA

Μια μοτοσυκλέτα προφανώς στο ύφος των cruisers, θα δούμε από την CFMOTO στο σαλόνι του Μιλάνου.

Με μία φωτογραφία teaser, η CFMOTO μας αποκαλύπτει μία εκ των προθέσεων της για την έκθεση EICMA, που ξεκινάει σε λίγο περισσότερο από 2 εβδομάδες, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Με μία ασπρόμαυρη και αρκετά «σκοτεινή», αισθητικά, γραφιστική δημιουργία, η εταιρεία μας προετοιμάζει για την παρουσίαση του concept bike « CL-C Low Ride» και κάποια πράγματα είναι εύκολα ορατά, μέσα από αυτό το πρώτο σχέδιο.

Αρχικά, μιλάμε για μία cruiser μοτοσυκλέτα και μάλιστα, με ιδιαίτερα «χαμηλή» αισθητική -εξού και το όνομα της, άλλωστε. Το μοντέλο πιθανότατα αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα μεγάλο στο μήκος, ακολουθώντας τις προσταγές της κατηγορίας. Σε θέμα κινητήρα, το αρχικό σχέδιο αφήνεται να εννοηθεί, ότι το concept μοντέλο στήνεται γύρω από τον δικύλινδρο εν σειρά των 700 κυβικών, που η CFMOTO βάζει στα 700MT αλλά και στα CL-X.

Βέβαια, αξίζει κάπου εδώ να θυμίσουμε ότιο η CFMOTO, έχει ήδη παρουσιάσει ένα cruiser μοντέλο, το CLC 450 (ή 450 CLC), δείτε τα ανάλογα μας άρθρα εδώ και εδώ -χωρίς όμως καμία επιπλέον πληροφορία για την αγορά της Ευρώπης/Ελλάδας. Πολύ πιθανόν, ότι θα μάθουμε περισσότερα στα πλαίσια της έκθεσης.

Δείτε την ανάλογη δημοσίευση της CFMOTO με ένα κλικ εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon