.
Κατηγορία CFMOTO
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 14:39

CFMOTO 125NK Concept - Έρχεται στην EICMA 2023

Η CFMOTO ετοιμάζεται να πατήσει πόδι και στην Α1 κατηγορία διπλωμάτων με το 125NK που προαναγγέλλει για την έκθεση του Μιλάνου.

Ως τώρα η γκάμα της CFMOTO δεν έχει καμιά παρουσία στην εισαγωγική ευρωπαϊκή κατηγορία των 125 cc, αυτή που γιγαντώθηκε και απέκτησε πρωταγωνιστική υπόσταση στις αγορές λόγω των διπλωμάτων οδήγησης της κατηγορίας Α1 (ως 125 cc και ως 11 kW/15 hp).

Παρότι η CFMOTO είναι μια από τις πρώτες κατασκευάστριες από την Κίνα που δραστηριοποιήθηκαν στην Ευρώπη, η γκάμα της δεν περιέχει κανένα δίτροχο μοντέλο συμβατό με τα Α1 διπλώματα οδήγησης. Αυτό πρόκειται να αλλάξει πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε πως η CFMOTO ετοιμάζει για την EICMA 2023 ένα πρωτότυπο νέο μοντέλο της γυμνής σειράς ΝΚ και εικάζαμε πως θα μπορούσε να είναι ένα εκ των τριών: 125ΝΚ, 700ΝΚ, 1300ΝΚ.

Τώρα η εταιρεία δημοσιεύει ένα νέο teaser ενόψει EICMA στο οποίο παρουσιάζει ευθέως το 125NK και μάλιστα το περιγράφει ως concept.

Στο δε σχέδιο που το αναγγέλλει, η σχεδίαση πατά στις γραμμές της ΝΚ800 με το πολύ χαρακτηριστικό μπροστινό φτερό και προβολέα, δείγμα πως αργά ή γρήγορα όλη η οικογένεια θα ανανεωθεί στην αισθητική αυτή.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon