.
Κατηγορία CFMOTO
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 11:20

H CFMOTO θα δείξει ένα νέο NK Concept στην EICMA 2023

Η οικογένεια των γυμνών ΝΚ θα μεγαλώσει, όπως αφήνει σαφώς να εννοηθεί το νέο teaser της CFMOTO ενόψει της έκθεσης μοτοσυκλέτας του Μιλάνου σε λίγες εβδομάδες.

Η δημοφιλής σειρά NK της CFMOTO μετρά αισίως έξι μοντέλα-μέλη με κινητήρες 250, 300, 450, 650 και 800 κυβικών, με το τελευταίο να διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Sport και Advanced.

Στην επερχόμενη διεθνή έκθεση EICMA 2023 η κινέζικη εταιρεία προανήγγειλε μέσω των κοινωνικών της δικτύων πως θα παρουσιάσει ένα νέο NK Concept μοντέλο, χωρίς ωστόσο να δίνει την παραμικρή παραπάνω πληροφορία.

Σε μια πρώτη σκέψη αναδύονται αυτομάτως τρεις υποψήφιες περιπτώσεις που μπορεί να αφορά. Το πιο προβλεπόμενο θα ήταν το 700ΝΚ, φορώντας δηλαδή τον κινητήρα των 700CL-X και 700MT στη διάδοχο μοτοσυκλέτα του 650ΝΚ, αλλά δε βλέπουμε γιατί αυτό να παρουσιαστεί ως πρωτότυπο και όχι κατευθείαν ως μοντέλο παραγωγής.

Αν λοιπόν ο χαρακτηρισμός του μυστηριώδους νέου μοντέλου ως Concept μας οδηγεί στη σκέψη πως θα είναι κάτι καινούργιο, τί λείπει από τη γκάμα των ΝΚ; Λείπουν τα δύο άκρα, άνω και κάτω, έτσι δε θα μας έκανε καθόλου εντύπωση αν αυτό που θα εμφανιστεί είναι είτε ένα 125ΝΚ ή ένα 1300ΝΚ.

Το πρώτο θα συνιστούσε επέκταση της γκάμας της εταιρείας στην Α1 κατηγορία, όπου τώρα δεν έχει παρουσία, ενώ το δεύτερο είναι μια λογική συνέχεια του 800ΝΚ και της συνεργασίας με την ΚΤΜ.

Με δεδομένο πως οι Αυστριακοί φέρονται να ετοιμάζουν στην EICMA την αποκάλυψη της νέας σελίδας των μεγάλων Super Duke και Super Adventure, η CFMOTO θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση στον τρέχοντα κινητήρα των 1290, όπως έγινε και με τα 790 όταν η ΚΤΜ είχε περάσει πια στα 890.

Το τί ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε γύρω στις 7 Νοέμβρη που θα ανοίξει η press day της EICMA, καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις από τους Κινέζους που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε κατασκευαστικό οργασμό και γνωρίζουμε πως έχουν στα σκαριά έναν σκασμό εντυπωσιακά μοντέλα, όπως λ.χ. τη V4 superbike των 201 ίππων που εξελίσσει η CFMOTO.

Πλάκα-πλάκα, λέτε να σκάσει στο Μιλάνο κάνα γυμνό V4 NK Concept με 200 άλογα;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon