.
Κατηγορία KTM
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 11:52

KTM 1390 Super Adventure 2024 – Εθεάθη σε δοκιμές στο δρόμο

Το φυσικό (?) στάδιο εξέλιξης του Super Adventure της KTM δοκιμάζεται ήδη με την παρουσίαση του να θεωρείται θέμα χρόνου.

Η αύξηση του κυβισμού στις κορυφαίες μοτοσυκλέτες της KTM θεωρείται πλέον δεδομένη, για την νέα σειρά μοντέλων της. Πριν λίγες ημέρες, σας μεταφέραμε την είδηση για το 1390 Super Duke (μπορείτε να την διαβάσετε με ένα κλικ εδώ) η οποία μάλιστα συνοδεύεται από σχεδόν ακράδαντες ενδείξεις, για την έλευση του νέου κινητήρα. Τώρα, οι πηγές του εξωτερικού είναι υποψιασμένες και για αυτό, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες εδώ, συνδέονται με νέο KTM 1390 Super Adventure.

Οι αλλαγές στο μοντέλο, σε σχέση με αυτά που ξέρουμε ήδη, είναι πάρα πολλές σε επίπεδο εμφάνισης. Μιλάμε πρακτικά για ένα εντελώς νέο εμπρός σύστημα φωτιστικών, ενώ βλέπουμε διαφορές και στην σχεδίαση της μοτοσυκλέτας γενικότερα. H νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να φέρει και σύστημα ραντάρ εμπρός, ίσως και πίσω, ενώ για τις περαιτέρω αναβαθμίσεις που θα λάβει, μάλλον πρέπει να περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες.

Ένα είναι σίγουρο: Ο υπερκυβισμός είναι γεγονός για μία ακόμα φορά, για πολλούς λόγους και δεν είναι μόνο η.... BMW, που θα σηκώσει κυβικά στις Adventure ναυαρχίδες της γκάμας της. Το KTM 1390 Super Adventure αναμένεται φυσικά... όσο κτηνώδες ακούγεται από το όνομα του, σε επίπεδο επιδόσεων και μένει να δούμε μόνο, πότε θα παρουσιαστεί.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon