Κατηγορία CCM
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 12:30

CCM Motorcycles 2019 - Bike Porn Video

Απολαύστε τα μοντέλα της βρετανικής γκάμας σε ένα Studio βίντεο

Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο, γυρισμένο εξολοκλήρου στο Studio, με τη γκάμα της CCM Motorcycles για το 2019.

Το Cafe Racer, το Bobber, το Spitfire Flat Tracker, το Spitfire Foggy Edition (σε street & Flat Track έκδοση), το original Spitfire, το RAFBF 100 Spitfire... πραγματικά έργα τέχνης.

Η αναγεννημένη βρετανική φίρμα παραδίδει μαθήματα δημιουργίας custom χειροποίητων μοτοσυκλετών περιορισμένης παραγωγής, ενώ κάθε μοντέλο είναι ακόμα πιο ευρηματικό από το προηγούμενο, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Να μην είχε και τόσο απαίσια μουσική το βίντεο... αλλά... γκρινιάζουμε τώρα, μη μας δίνετε σημασία.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 12:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube